Ovo je dobro zapazanje.
Mnogi iskreni ljudi koji traze Boga, uvidjaju da u tradicionalnim crkvama ne mogu da utole zedj svoje duse za Bogom, koju im jedino moze omoguciti ziva prisna zajednica sa njim.
Crkve su postale mrtvo mesto, mesto mraka, tisine, besmisla, i ljudi idu tamo gde ce se napiti na izvoru Bozje reci.
Nisu svi ti putevi kojima krecu ispravni, ali ljudi krecu njima u potrazi za smislom, i zadovoljenjem svoje duse za Bogom.
Verujem da ce na kraju svi pronaci taj pravi put, jer ce Bog svima dati priliku za to.
Pogledaj kako samo krivo zapažaš ,i normalno pišeš neistinu . Ja nevelim da ti nisi pošten ,i poštenje je jako važno , ali tvoje poštenje ne jamči istinu!
PC uči i tvrdi da je Isus Božji sin, koji je umro i u tijelu uskrsnuo od mrtvih.
Dokazano u mom podužem tekstu šta kažeš ti i tradicionalne crkve, a šta Biblija.
Tako da je tvoja priča besmislena. Rekao Mire strašna stvar.
Mnogi kažu ,moja vjera je zlatno pravilo! Isus je naučavao da za druge trebamo činiti ono što bismo željeli da oni čine za nas ,a to tvrdi i PC.
Samo Isus tvrdi da je on istina koja je postala tijelom kako bi oslobodila i spasila ljude.
Je li bio u pravu rekavši: 'Ja sam istina'? Ako nije, bio je samo lažljivac ,tome nas uči i PC crkva.
Vjerujem da je PC jedinstvena u tome, u svome učenju,o životu, smrti i uskrsnuću Isusa Krista.
PC uči da je on jedini koji je umro, uskrsnuo u tijelu i danas živi.
'Ja sam Prvi i Posljednji ' onaj koji živi. 'I mrtav bijah, a gle, živim u vijeke vjekova! Amen. I imam ključeve pakla i smrti.' (Otkrivenje 1,17 - 18)
Ako tako PC uči da je Isus put, istina i život, onda zaslužuje da juse počtuje, a mi u potpunosti trebamo da sledimo Krista , i da mu se u potpuno predamo i slijedimo ga. On je jedini put do Boga - ili je ništa.
To je namerna manipulacija, samo vi niste ni svesni kako to ruzno i neistinito zvuci.
Mire svaka čast velki si borac ,i samo tako