Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Rekao je pazise sotone i sektaša

Pitam na one reči što si ih ovde pisala da ti otac reče da nešto ne radiš..?
Dobro ti je u oba slučaja rekao i zašto onda slediš satanu???
Trebaš poslušati roditelje jer oni vole svoju decu i savetuju a i ti kad porasteš shvatićeš o čemu sad govorim.

Tu glumiš poštenjačinu i velkog vjernika , a što god pišeš huškaš druge na mržnju . Nemoraš ti prelaziti Drinu , tisi i sa druge strane Drine u banani.

Smem li sad napustiti sudnicu?

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Nemojte se svadjati bez razloga...

Mi se ne svađamo, ona meni lupi šamar i onda okrene lice i ja joj vratim, tako ispunjavamo SZ u slovo.

Mora sve to da bude, svestan sam da u borbi ima svega i koristim se svim poštenim sredstvima da ih izazovem da ispitaju Božje Otkrivenje i po Danilu i Jovanu te da uvide o kome je reč i da krenu da žive novim životom po Duhu Svetom i da< vade narod iz zamke. Znam da na tom poslu ima svega i boli i uvreda, ogorčenost i svačega ali znam da se trud isplati jer kad dođe ispunjenje setiće se i ispraviti put i dati slavu Bogu a to je moja radost.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nikakvo čudo kada su mnogi prepoznali da PC ne uči istinu.

Ovo je dobro zapazanje.

Mnogi iskreni ljudi koji traze Boga, uvidjaju da u tradicionalnim crkvama ne mogu da utole zedj svoje duse za Bogom, koju im jedino moze omoguciti ziva prisna zajednica sa njim.

Crkve su postale mrtvo mesto, mesto mraka, tisine, besmisla, i ljudi idu tamo gde ce se napiti na izvoru Bozje reci.

Nisu svi ti putevi kojima krecu ispravni, ali ljudi krecu njima u potrazi za smislom, i zadovoljenjem svoje duse za Bogom.

Verujem da ce na kraju svi pronaci taj pravi put, jer ce Bog svima dati priliku za to.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Stvarno Laodikeja pises bezveze a i ti Tripo. Sta kao katolici ne uce ljude Pismu ili pravoslavni, vi stvarno bezveze pisete, to ne treba ni komentarisati.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Stvarno Laodikeja pises bezveze a i ti Tripo. Sta kao katolici ne uce ljude Pismu ili pravoslavni, vi stvarno bezveze pisete, to ne treba ni komentarisati.

Dokazano u mom podužem tekstu šta kažeš ti i tradicionalne crkve, a šta Biblija.

Tako da je tvoja priča besmislena. Rekao Mire strašna stvar.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Dokazano u mom podužem tekstu šta kažeš ti i tradicionalne crkve, a šta Biblija.

Tako da je tvoja priča besmislena. Rekao Mire strašna stvar.

Nisi dokazao nista, tvoji dugi tekstovi su besmisleni, jel bombardovati coveka tolikim informacijama odjednom samo sluzi uklapanju i manipulaciji. Sve ste savrseno uklopili i ne date coveku doci do reci, jednom vam oborimo a vi onda ponovo postavite isto.. kao i u vezi ove tvrdnje da katolici i pravoslavci ne uce pismu i da nisu duhovni ljudi..

To je namerna manipulacija, samo vi niste ni svesni kako to ruzno i neistinito zvuci.

Natrag