Tebi Evanđelja i nisu Evanđelja, po tvom vlastitom priznanju, nego samo korisne informacije. A tvojim pajdašima s kojima s kojima čekaš crvenu junici Isus je kopile. Što je onda tebi mjera i tko je onda tebi Spasitelj.
Gde je kraj tvojim lažima i podmetanjima?
Znam da je zmija LUKAVA mimo sve ali da porod njen može bezgranično lagati to nisam tako razumeo do sad.
Izvadio si jedan red iz teksta u temi Tomino jevanđelje gde sam ja BRANIO i POSTAVIO taj apokrif a ti i još jedan jezuita ste bili protiv i pitali šta će taj apokrif tu jer u sebi sadrži SUBOTU.
Ja sam tad izjavio da su tu mnoge korisne Isusove poruke na čega ste vi rekli da to za vas NIJE JEVANĐELJE i pitali mene znam li šta je jevanđelje našta sam vam odgovorio da taj apokrif nije poruka jevanđelja ali sadrži korisne informacije.
Iz te teme sa foruma Kainosovog si izvadio tu reč i ubacio je ovde u sasvim drugu temu kombinujući i praveći od mojih reči na više foruma mix kakav tebi paše jer je tvoj posao prljav a za cilj ima pokušati svakog protestanta i onog o nije poglavicin đak i poklonik ismejati a lukavstvom i laskanjem pridobiti na prevaru Pravoslavce.
Toliko je to providno i toliko ti je posao prljav da više nisam siguran da li uopšte sa čovekom razgovaram.
Nije te stid to za Isusa govoriti?
Kad pročitaš Jezekilja i čuješ kako će Hram biti podignut i onda pročitaš Mojsija i vidiš kako se Hram otvara i posvećuje shvatićeš koliko ništa neznaš jer je tebi zemlja i dalje ploča koju slon na leđima nosi.
Poslednja izmena: