Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Hvala ti sto si me sada nasmejao. :)
A vi cete ih ubediti svojom tezom: prorocanskih datuma: 1877,1914,1916,1925,1935,1975... NI JEDNOM JOS NISTE PROMASILI!!!
i evo ti jos jednom :p i :give_r:
Evo opet plezanje po drugi put , ti nisi osoba sa kojom se moze diskutovati ovo je po drugi put , hvala ti to neka vide svi koliko si ti u pravu kada kazes da nikada nisi vredjao JS ,eto koliko lazes , tvoje hriscansko vaspitanje , ovo ti je po drugi put da se plezis

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Evo opet plezanje po drugi put , ti nisi osoba sa kojom se moze diskutovati ovo je po drugi put , hvala ti to neka vide svi koliko si ti u pravu kada kazes da nikada nisi vredjao JS ,eto koliko lazes , tvoje hriscansko vaspitanje , ovo ti je po drugi put da se plezis

Pa jesam , i stavim ti poljubac :give_r:
Ko i ti meni, jel tako.
Jel to ruzno sto sam se isplazio iz sale i tamo na onoj drugoj temi.
Ti stvarno ne znas da se salis :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pa jesam , i stavim ti poljubac :give_r:
Ko i ti meni, jel tako.
Jel to ruzno sto sam se isplazio iz sale i tamo na onoj drugoj temi.
Ti stvarno ne znas da se salis :)
Hahaha! E sad i vi mene nasmijaste. Prava ste djeca!:crazy_pit:

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
To sto ti pokusavas sotonskim metodama da skrenes nekoga sa istine ti ne moze uspeti , to su pokusavali pre a i sada pokusavaju na zalost ne pali

Kao prvo nepokušava on ništa , već vi , sve tučete ustranu i vređa te ,i pljuje te ,štovam se ne sviđa , a nesviđaju vamse pravoslavni vjernici , jer ispovjedaju pravog BOGA . Vas su prevarili sami vaši , nema potrebe davas varaju pravi KRŠĆANI , prevarili su vas Charles Taze Russell ,i njemu slični.

a ti gori kako mislis u paklu i dalje sa tvojom istinom i ne bulozom, i pazi na crvena slova jer ces ko zna goreti u paklu.nemoj pisati vise nisi interesantan zaista dosadan si sve jedno isto pises .

Ovo je stvarno smješno , daneko gori u paklu , zbog čega , tek se sad vidi koliko ste smješni .Koje ovdje interesantan trebalibi dat na glasanje .

Lavić se s tobom ne slaže. On ti hoće reći da je bijeg iz Pravoslavlja bijeg od sotone. Doduše, on se u svojoj tvrdnji i razobličava. Prema Laviću nije uopće bitno kamo je 500.000 ljudi pobjeglo iz Pravoslavlja, zato ih on hrabri i uvjerava kako su bijegom iz Pravoslavlja prišli Bogu i Božjoj riječi.

Dobro rečeno , njemu je naj bitnije da se napusti kršćanstvo , ako i završe i kod sotone nije bitno , bitno je samo da nije kršćanin

Hahaha! E sad i vi mene nasmijaste. Prava ste djeca!:crazy_pit:

:assassin::opaaa:

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Lavić se s tobom ne slaže. On ti hoće reći da je bijeg iz Pravoslavlja bijeg od sotone. Doduše, on se u svojoj tvrdnji i razobličava. Prema Laviću nije uopće bitno kamo je 500.000 ljudi pobjeglo iz Pravoslavlja, zato ih on hrabri i uvjerava kako su bijegom iz Pravoslavlja prišli Bogu i Božjoj riječi.

Evo moj advokat zna šta mislim i redovno se bavi sagovornicima jer o drugom čemu nema šta pisati.

Dobro rečeno , njemu je naj bitnije da se napusti kršćanstvo , ako i završe i kod sotone nije bitno , bitno je samo da nije kršćanin

Čudo jedno ja ne znam što ti o mom razmišljanju znaš, da li to iz pasulja vidiš?
Vama je svejedno koji su pa ih u isti koš staviste a ja ne izjednačavam okultna društva sa hrišćanima.Danas postoji više okultnih zajednica i ona što se crkvom gradi a sa sedam gora kreće njena nauka je najveće okultno društvo a potom ona manja koja su otvoreni satanisti.
Otac ih ujedinjuje jer tama sa tamom može zarad vlasti.
Vi komentar o meni ja komentar o vama.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo moj advokat zna šta mislim i redovno se bavi sagovornicima jer o drugom čemu nema šta pisati.

Što ti misliš ja pojma nemam, ja sam naveo ono što si ti napisao. Evo pa vidi:

Nije alarmantno što se 500 000 ljudi okrenulo Bogu i Njegovoj reči već je alarmantno što poglavica rimskog kluba zabranjuje verovati u Božju reč i gazi proroštva zarad mnoštva koje treba pridobiti na uštrb Božje reči radi vladanja SVETOM. To je alarmantno.

Evo, ovih 500.000 Srba napuštajući Pravoslavlje i pristupajući sektama, po tebi su se okrenuli Bogu i Božjoj riječi. Dakle, nije riječ o onome što ti misliš, nego o onme što si napisao.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Što ti misliš ja pojma nemam, .
To se vidi.

Evo, ovih 500.000 Srba napuštajući Pravoslavlje i pristupajući sektama, po tebi su se okrenuli Bogu i Božjoj riječi. Dakle, nije riječ o onome što ti misliš, nego o onme što si napisao.

Ti misliš da je Srbija etnički čista kao Hrvatska pa kad se pomene Srbija odmah misliš na pravoslavlje.
To nije istina jer narodnost nije pokazatelj vere zato što ovamo svaki čovek sem geografskog porekla ima i razum i sam odlučuje o veri.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti misliš da je Srbija etnički čista kao Hrvatska pa kad se pomene Srbija odmah misliš na pravoslavlje.
To nije istina jer narodnost nije pokazatelj vere zato što ovamo svaki čovek sem geografskog porekla ima i razum i sam odlučuje o veri.

Koji imaju razum? Ovi što su prešli u sekte?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Oni što im je Biblija mera a Isus Spasitelj.

Tebi Evanđelja i nisu Evanđelja, po tvom vlastitom priznanju, nego samo korisne informacije. A tvojim pajdašima s kojima s kojima čekaš crvenu junici Isus je kopile. Što je onda tebi mjera i tko je onda tebi Spasitelj.

Njima je satana iluzionista koji se pretvara u šta želi i zavodi čudima kao što piše u proroštvu.
Ali ti to ne razumeš niti možeš jer se ne može biti Božji i papin sluga.

Ne trebaju Bogu sluge da mu junice na pašu gone.

Natrag