Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Lažne braće nije bilo samo u prvom stoljeću. U 1890-im godinama pokušale su neke osobe koje su bile povezane s Božjom organizacijom staviti pod svoju kontrolu Watch Tower Society. Oni su se urotili protiv Charlesa Tazea Russella, prvog predsjednika Društva, i pokušali ga ukloniti s tog položaja. Nakon što se urota kovala oko dvije godine, izbila je 1894. U toj se lažnoj optužbi radilo uglavnom o tome da je Russell bio nepošten u svom poslovanju. Neke od sitničavih optužbi otkrile su namjeru tužitelja — da okleveću Russella. Nepristrani kršćani su ispitali tu stvar i utvrdili da je on u pravu. Tako je propao plan da “g. Russell i njegovo djelo odlete u zrak”. Dakle, i brata Russella su poput Pavla napala lažna braća, ali se u tom pokušaju prepoznao Sotonin udarac. Urotnike se potom smatralo nedostojnima da i dalje uživaju kršćansko zajedništvo.

Samo ti meni citiraj sa JW.ORG sve sam ja to procitao , kako oni istoriju prekrajaju i opravdavaju Russella.
Pa zar zaista mislis da ces doci do istine citajuci samo ono sto vasi pisu o njemu???

I dokazi da ovo gore Russell nije izjavio sto sam citirao, ako mozes.
To su njegove reci , iz vaseg casopisa 1903. godine..

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Samo ti meni citiraj sa JW.ORG sve sam ja to procitao , kako oni istoriju prekrajaju i opravdavaju Russella.
Pa zar zaista mislis da ces doci do istine citajuci samo ono sto vasi pisu o njemu???

I dokazi da ovo gore Russell nije izjavio sto sam citirao, ako mozes.
To su njegove reci , iz vaseg casopisa
To sto ti pokusavas sotonskim metodama da skrenes nekoga sa istine ti ne moze uspeti , to su pokusavali pre a i sada pokusavaju na zalost ne pali , sacuvaj tvoju poganstinu , i nebulozu , ostavi ti druge na miru , a ti gori kako mislis u paklu i dalje sa tvojom istinom i ne bulozom, i pazi na crvena slova jer ces ko zna goreti u paklu.nemoj pisati vise nisi interesantan zaista dosadan si sve jedno isto pises .

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
To sto ti pokusavas sotonskim metodama da skrenes nekoga sa istine ti ne moze uspeti , to su pokusavali pre a i sada pokusavaju na zalost ne pali , sacuvaj tvoju poganstinu , i nebulozu , ostavi ti druge na miru , a ti gori kako mislis u paklu i dalje sa tvojom istinom i ne bulozom, i pazi na crvena slova jer ces ko zna goreti u paklu.nemoj pisati vise nisi interesantan zaista dosadan si sve jedno isto pises .

:smisi: a ti imas ISTINU.
Ja da gorim u paklu? o_O
Ne nisam ja dosadan , nego ste to vi, jer jedno isto pisete, a ja moram na jedno isto da odgovaram..
Ajde na temi ''Jehovini Svedoci'' o tome, ne mozemo ovde pisati...

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Tema je: "Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama"

Nije alarmantno što se 500 000 ljudi okrenulo Bogu i Njegovoj reči već je alarmantno što poglavica rimskog kluba zabranjuje verovati u Božju reč i gazi proroštva zarad mnoštva koje treba pridobiti na uštrb Božje reči radi vladanja SVETOM. To je alarmantno.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa tih 500 000 ljudi nisu samo oni okrenuti Bibliji, vec i oni okrenuti 'hare krisna' i drugim pa i 'satanistickim' organizacijama.
Zato i jeste alramantno.
A za ove koji su se okrenuli Bibliji, ne treba da brinemo..

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa tih 500 000 ljudi nisu samo oni okrenuti Bibliji, vec i oni okrenuti 'hare krisna' i drugim pa i 'satanistickim' organizacijama.
Zato i jeste alramantno.
A za ove koji su se okrenuli Bibliji, ne treba da brinemo..

Lavić se s tobom ne slaže. On ti hoće reći da je bijeg iz Pravoslavlja bijeg od sotone. Doduše, on se u svojoj tvrdnji i razobličava. Prema Laviću nije uopće bitno kamo je 500.000 ljudi pobjeglo iz Pravoslavlja, zato ih on hrabri i uvjerava kako su bijegom iz Pravoslavlja prišli Bogu i Božjoj riječi.

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Nije alarmantno što se 500 000 ljudi okrenulo Bogu i Njegovoj reči već je alarmantno što poglavica rimskog kluba zabranjuje verovati u Božju reč i gazi proroštva zarad mnoštva koje treba pridobiti na uštrb Božje reči radi vladanja SVETOM. To je alarmantno.
ispunjuje se Sveto Pismo i to se mora dogoditi ,
Tijekom Gospodinovog dana vode Babilona Velikog drastično opadaju, odnosno sve manje ljudi podupire tu bludnicu (Otkr. 16:12; 17:15). Naprimjer, kad se lik zvijeri tek pojavio, crkve kršćanstva, koje su vrlo važan dio Babilona Velikog, imale su velik utjecaj u zapadnom svijetu. Danas crkve i svećenici gube poštovanje i podršku velikog broja ljudi. Ustvari, mnogi smatraju da religija doprinosi nastanku sukoba ili da ih čak uzrokuje. Jedna sve glasnija militantna skupina intelektualaca na Zapadu svim se silama zalaže za to da se suzbije utjecaj religije na društvo.
17 Međutim, kriva religija neće naprosto nestati. Bludnica će i dalje biti moćna i pokušavat će navesti kraljeve da rade ono što ona želi, sve dok im Bog ne bude stavio u srce da “izvrše njegovu zamisao”. (Pročitaj Otkrivenje 17:16, 17.) Jehova će uskoro potaknuti političke elemente Sotoninog svijeta — a njih predstavljaju Ujedinjeni narodi — da napadnu krivu religiju. Oni će joj oduzeti svu moć i opljačkati njeno bogatstvo. Takav razvoj događaja činio se nevjerojatnim prije samo nekoliko desetljeća. No danas se bludnica nesigurno ljulja na leđima skerletne zvijeri. Pa ipak, ona neće polako skliznuti sa zvijeri. Njen pad bit će iznenadan i silovit (Otkr. 18:7, 8, 15-19).

Natrag