Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Pa i treba da im bude alarmantno. Ćerka se ozbiljno zabrinula. Pa dovoljno je vidjeti na šta liče objekti velikih crkvi. Iz vana gladac. Pravi paganski hramovi, crkva treba da bude jednostavnog neupadljivog izgleda, kuća. Treba nastaviti širiti Jevanđelje da bude i milion Srba da su napustili ćerku.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa i treba da im bude alarmantno. Ćerka se ozbiljno zabrinula. Pa dovoljno je vidjeti na šta liče objekti velikih crkvi. Iz vana gladac. Pravi paganski hramovi, crkva treba da bude jednostavnog neupadljivog izgleda, kuća. Treba nastaviti širiti Jevanđelje da bude i milion Srba da su napustili ćerku.

Samo se zavaravaš. Da ih ti sam jedan milijun odvučeš u svoju sektu opet nećeš umiriti vlastitu savjest. Sektaši ne odvlače druge u sektu zato što je u sekti krasno, dapače, nego zbog toga da unesreće i druge kad su već sebe unesrećili. I to je začarani krug, nikada neće moći umiriti savjest. Jednom sektaš, uvijek sektaš. Mogu sektaši mijenjati sekte, ali samo Božjim zahvatom i Božjom milošću vraćaju se u Crkvu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Ima tu svakakvih organizacija. Ali napuštanje SPC je poziv Boga iz Biblije.

Otkrivenje 18,4 I čuh glas drugi s neba koji govori: iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomiješate u grijehe njezine, i da vam ne naude zla njezina

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ima tu svakakvih organizacija. Ali napuštanje SPC je poziv Boga iz Biblije.

Otkrivenje 18,4 I čuh glas drugi s neba koji govori: iziđite iz nje, narode moj, da se ne pomiješate u grijehe njezine, i da vam ne naude zla njezina

A piše li u Bibliji iziđite iz Crkve? Jesu li se Otac i Sin posvađali? Sin je svojoj Crkvi zajamčio da je ni vrata paklena neće nadvladati, a Otac poziva ljude da iziđu iz Sinove Crkve!? Jesi li ti sam sa sobom? Ja bih svakako ludim prihvatio onoga tko me uči da su se "Otac i Sin razišli". Bog nikada nije pozivao i neće pozivati ljude da napuste njegovu Crkvu, to je izmišljotina luđaka i bolesnika.

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Ti nisi opovrgnuo baš ništa od onoga što sam ja napisao. Točno je da se u Crkvi mogu dogoditi i događaju se skandali raznih vrsta, ali sektaštvo i dalje ostaje ono što ono jeste. Dakle, opskurni guru sekte, izmišljotine sektaša i pravdanje samoobmanom. Zbog ovoga, neovisno o tome što se u Crkvi događa, u sektama je čovjeku propast zajamčena. Bijeg iz Crkve u sektu, iz bilo kojeg razloga, isto je kao kad bi netko zbog kvara na brodu u sred oceana skočio među morske pse.
Ala ti je usporedba :D , a kako tek okarakterises , ali stvar je u tome sto se ne pitas ti , ostavimo to Bogu on je sudac svemu, kazes neovisno sto se u crkvi dogadja , znaci branis svaki kalez u crkvi a po takozvanim sektama kako vi kazete najbolje ih izrugati , iako nesto mozete izvuci poucno i istinito , samo da ti objasnim Jehovini Svedoci nisu sekta vec priznata verska zajednica , mozes proveriti , ali sta cemo pojedincima slicnim kao tebi to smeta pa i dalje vredjaju, ako su vredjali Isusa i pitali ga iz koje sekte je jer je samo obznanio ime Bozije, i propovedao kraljevstvo a sto isto i mi to cinimo , onda neka vredjaju i dalje , ali time vredjaju i dalje Isusa , ali znamo da smo na pravom putu, samo izvoli pa pljuj.

Саопштење за медије 24. фебруар 2010.

Србија регистровала Јеховине сведоке

БЕОГРАД, Србија — Министарство вера Републике Србије усвојило је захтев „Јеховиних сведока – хришћанске верске заједнице“ и уписало ту заједницу у Регистар цркава и верских заједница. Регистрација је ступила на снагу 8. фебруара 2010.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ala ti je usporedba :D , a kako tek okarakterises , ali stvar je u tome sto se ne pitas ti , ostavimo to Bogu on je sudac svemu,

Naravno da je Bog sudac, i ja nikome ne sudim, valjda možemo i smijemo iznositi svoje mišljenje. Uostalom i vi sektaši imate "svoje mišljenje", i iznosite ga ovdje. Zašto bi iznošenje moga mišljenja bilo suđenje, a iznošenje mišljenja vas sektaša nije suđenje? Vidiš da ti u logici nešto ne štima.

kazes neovisno sto se u crkvi dogadja , znaci branis svaki kalez u crkvi a po takozvanim sektama kako vi kazete najbolje ih izrugati , iako nesto mozete izvuci poucno i istinito ,

Uzimajući u obzir "logiku" koju si gore iskazao, mene ni ne čudi da ti ne razumiješ što sam ja napisao.

samo da ti objasnim Jehovini Svedoci nisu sekta vec priznata verska zajednica , mozes proveriti , ali sta cemo pojedincima slicnim kao tebi to smeta pa i dalje vredjaju, ako su vredjali Isusa i pitali ga iz koje sekte je jer je samo obznanio ime Bozije, i propovedao kraljevstvo a sto isto i mi to cinimo , onda neka vredjaju i dalje , ali time vredjaju i dalje Isusa , ali znamo da smo na pravom putu, samo izvoli pa pljuj.

Саопштење за медије 24. фебруар 2010.

Србија регистровала Јеховине сведоке

БЕОГРАД, Србија — Министарство вера Републике Србије усвојило је захтев „Јеховиних сведока – хришћанске верске заједнице“ и уписало ту заједницу у Регистар цркава и верских заједница. Регистрација је ступила на снагу 8. фебруара 2010.

Bravo, vi imate potvrdu od države da niste sekta. Probajte još nekako doći do potvrde od države da ste vi jedini koji ispravno tumačite Bibliju. :mig:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
"I propovediće se ovo jevanđelje o carstvu po svemu svetu za svedočanstvo svim narodima. I tada će doći posledak" ( Matej 24. 14 )

Lične internet stranice sa svedoćanstva:

- velikeistinebiblije.blogspot.com

- hristosdolazi.blogspot.com

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
I pored diskrimacije u medijima dosta ljudi je čulo istinu iz Biblije. A kuknjava SPC samo dokazuje da oni nisu Božja crkva.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Vladika-strahuje-da-ce-ga-ubiti-u-zatvoru

Vladika strahuje da će ga ubiti u zatvoru
Komentara 1
0

Poglavar Pravoslavne Ohridske arhiepiskopije vladika Jovan (Vraniškovski) strahuje da će biti likvidiran u skopskom zatvoru Idrizovo, gde je do sada proveo gotovo dve trećine od ukupne kazne od pet godina i pet meseci, na koliko je osuđen zbog pronevere 250.000 evra i pranja novca.

Sta je ovo odgovor na moj post, gde sam izneo da je vas Pastor Russell opstio sa decom i bio prevarant koji se vukao po sudovima za brojne prevare? o_O
A da ne pricam o svadji vasih vodja nakon Russellove smrti ko ce preuzeti vodjstvo i kome ce koliko novca pripasti pa se zajednica razdelila i na par manjih?
Svaka ti cast!

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Sta je ovo odgovor na moj post, gde sam izneo da je vas Pastor Russell opstio sa decom i bio prevarant koji se vukao po sudovima za brojne prevare? o_O
A da ne pricam o svadji vasih vodja nakon Russellove smrti ko ce preuzeti vodjstvo i kome ce koliko novca pripasti pa se zajednica razdelila i na par manjih?
Svaka ti cast!
Ja sam ovde izneo javno cinjenice , za koje ljudi svi znaju , i zato vas sve vise napustaju , a ne lazi kao ti , govoris iz mrznje prema JS:D

Natrag