Da li si ikada malo zavirio u svoju serpu sta se kuva , izgleda da nisi , pravis kritike iako nemas cinjenice , a ne govoris o vam iako si mozda ti jedan od njih koji se krije a na forumu se pravi i pravda kao da ste jedino vi cvece , naroda ste ojadili breee svi kukaju na vas , kojim se kolima vozite i po koliko stanova i vila imate,debelo naplacujete usluge narodu, a uz to i sex sa decom vam jos fali , , uvek na prva mesta volite bas kao sto Isus kaze o vama , ali nismo mi da sudimo i ja vas ostavljam Gospodu Isusu i Jehovi pa ce vas on suditi njegovom oku ne mozete izbeci .
Sudice svima Bog.
A ako cemo o tome, ni vasem C.T.Russellu sex sa decom nije bio stran, zavrsio je na sudu zbog toga.
Sve se otkrilo kada je njegova zena ispricala sta je radio sa maloletnicama..
Osudjivan je tri puta..
A ako ne verujes, lako mozes proveriti u sudskoj arhivi..
Sem toga sudjeno mu je i zbog drugih raznih prevara, pa je tako recimo , farmerima za skupe novce prodavao ''cudotvorno žito'' koje je ''donosilo veci rod''.
Kada su seljaci shvatili da su prevareni, tuzili su ga sudu.
A na sudu je dokazano da je ''cudotvorno zito'' zapravo donosilo manji rod od prosecnog (The Brooklyn Daily Eagle, 1 November 1916).
Dakle iznosenje prljavog vesa ovde ne koristi nikome.
Ti izgleda stvarno hoces da te neko napadne iznoseci grehe tvojih iz Bruklina, a veruj mi ima mnogo sta da se pise.
A ja to izbegavam..
I sta mislis ti , da ce gresi pojedinaca u nekoj religiji dokazati da je ta religija ''neistinita''?
Sta ti mozes sto se tamo neki svestenik ne pridrzava Reci Isusa Hrista.
Ili hoces li da sudis i 'lekara sto je pacijent bolestan''?
Po toj logici mozes suditi i Isusa, a vas Jehovine Svedoke isto tako..
Koliko se vernika ne pridrzava ucenja koje vi propovedate?
Shvatas li ti, da je to zaludan posao, baviti se spletkama?
Sve sto ti mozes prigovoriti nama mozemo i mi vama!
Ili smo obe strane ''neistinite'' ili niko nije..
Sudeci nas osudjujes i sebe i jos mnogo vise..
Ja hocu o Bibliji da pricamo, jer tebe drugo nista nece uveriti.
Stvarno bi bilo dobro, da se ne bavis spletkama, vec da iz Biblije objasnis svoja verovanja..