Alarmantno! Više od 500.000 Srba u sektama!

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Pa tih 500 000 ljudi nisu samo oni okrenuti Bibliji, vec i oni okrenuti 'hare krisna' i drugim pa i 'satanistickim' organizacijama.
Zato i jeste alramantno.
A za ove koji su se okrenuli Bibliji, ne treba da brinemo..
rec je o pravoslavcima koji beze u takozvane sekte , a ne sekte koji beze u sekte to nije rec.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
ispunjuje se Sveto Pismo i to se mora dogoditi ,
Tijekom Gospodinovog dana vode Babilona Velikog drastično opadaju, odnosno sve manje ljudi podupire tu bludnicu (Otkr. 16:12; 17:15).

:roll::roll::roll: Fundamentalisti će "sami sebi doći glave" i upravo će sudeći drugima sami sebi presuditi. Broj fundamentalista je ipak ograničen, i doda li se tome njihova rascjepkanost dolazimo do mnoštva malobrojnih grupa fundamentalista. Upravo zbog te malobrojnosti grupa u kojima su okupljeni, svi fundamentalisti zastupaju tezu kako će se spasiti vrlo mali broj ljudi a ogromna većina će biti "bačena u oganj". A gledajte sada ovo. "Vode Babilona Velikog drastično opadaju", što će neminovno dovesti do toga da "Babilonci" postaju manjina, a fundamentalisti većina. Ako će se spasiti vrlo mali dio, fundamentalisti bi ipak mogli sami sebi presuditi.

(Pročitaj Otkrivenje 17:16, 17.) Jehova će uskoro potaknuti političke elemente Sotoninog svijeta — a njih predstavljaju Ujedinjeni narodi — da napadnu krivu religiju. Oni će joj oduzeti svu moć i opljačkati njeno bogatstvo.

Izgleda da je vama ipak pljačka najinteresantnija. Bogatstva se tu daju nakupiti.

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
:roll::roll::roll: Fundamentalisti će "sami sebi doći glave" i upravo će sudeći drugima sami sebi presuditi. Broj fundamentalista je ipak ograničen, i doda li se tome njihova rascjepkanost dolazimo do mnoštva malobrojnih grupa fundamentalista. Upravo zbog te malobrojnosti grupa u kojima su okupljeni, svi fundamentalisti zastupaju tezu kako će se spasiti vrlo mali broj ljudi a ogromna većina će biti "bačena u oganj". A gledajte sada ovo. "Vode Babilona Velikog drastično opadaju", što će neminovno dovesti do toga da "Babilonci" postaju manjina, a fundamentalisti većina. Ako će se spasiti vrlo mali dio, fundamentalisti bi ipak mogli sami sebi presuditi.

Izgleda da je vama ipak pljačka najinteresantnija. Bogatstva se tu daju nakupiti.
Tu je opis dogadjaja koji treba slediti a ako se ti ismejavas Bogu i njegovim recima onda si doista jadan , Mat.11:

25 U ono vrijeme Isus im je rekao: “Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, jer si ovo sakrio od mudrih i umnih, a otkrio maloj djeci.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Tu je opis dogadjaja koji treba slediti a ako se ti ismejavas Bogu i njegovim recima onda si doista jadan , Mat.11:

25 U ono vrijeme Isus im je rekao: “Slavim te, Oče, Gospodaru neba i zemlje, jer si ovo sakrio od mudrih i umnih, a otkrio maloj djeci.

A što ako ti ismijavaš Božju riječ. Nevjerojatno, nitko nije mudar i uman kao fundamentalisti, a kada se "plaća dijeli" oni stanu u red s malom djecom.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
ispunjuje se Sveto Pismo i to se mora dogoditi ,
Tijekom Gospodinovog dana vode Babilona Velikog drastično opadaju, odnosno sve manje ljudi podupire tu bludnicu (Otkr. 16:12; 17:15). Naprimjer, kad se lik zvijeri tek pojavio, crkve kršćanstva, koje su vrlo važan dio Babilona Velikog, imale su velik utjecaj u zapadnom svijetu. Danas crkve i svećenici gube poštovanje i podršku velikog broja ljudi. Ustvari, mnogi smatraju da religija doprinosi nastanku sukoba ili da ih čak uzrokuje. Jedna sve glasnija militantna skupina intelektualaca na Zapadu svim se silama zalaže za to da se suzbije utjecaj religije na društvo.
17 Međutim, kriva religija neće naprosto nestati. Bludnica će i dalje biti moćna i pokušavat će navesti kraljeve da rade ono što ona želi, sve dok im Bog ne bude stavio u srce da “izvrše njegovu zamisao”. (Pročitaj Otkrivenje 17:16, 17.) Jehova će uskoro potaknuti političke elemente Sotoninog svijeta — a njih predstavljaju Ujedinjeni narodi — da napadnu krivu religiju. Oni će joj oduzeti svu moć i opljačkati njeno bogatstvo. Takav razvoj događaja činio se nevjerojatnim prije samo nekoliko desetljeća. No danas se bludnica nesigurno ljulja na leđima skerletne zvijeri. Pa ipak, ona neće polako skliznuti sa zvijeri. Njen pad bit će iznenadan i silovit (Otkr. 18:7, 8, 15-19).
Ma da sve ce religije unistiti Ujedinjeni Narodi, ali ce samo Jehovine Svedoke ostaviti pod celim nebom :D

rec je o pravoslavcima koji beze u takozvane sekte , a ne sekte koji beze u sekte to nije rec.

Opet ne znas sta pricas. Procitaj uvodni post ove teme.
Sekta o kojima se govori, moze biti i ''satanisticka sekta'' ili ''baba vanga vracara'' , jel tebi to ''tkz. sekta koja nije sekta''???

to su vasa verovanja pravoslavaca i nemoj glumiti dve osobe drzi se onoga sto jesi , ne mozes drzati tezu JS i SPC , ako si pobrkao loncice to je druga stvar , jer si ih posecivao prilicno dugo, pa sad ne znas gde si ili si tamo ili ovamo nemozes na dve stolice sesti.

Ne znas ti nista o meni, nemaju moja verovanja veze sa ucenjem J.S. .
Pre njih sam imao dovoljno znanja od Adventista, koji su inace i vase pretece, iz njih izlazi Charles Taze Russell...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Ma da sve ce religije unistiti Ujedinjeni Narodi, ali ce samo Jehovine Svedoke ostaviti pod celim nebom :D
Drago mi je da si nesto razumio i naucio od JS:mig:

Opet ne znas sta pricas. Procitaj uvodni post ove teme.
Sekta o kojima se govori, moze biti i ''satanisticka sekta'' ili ''baba vanga vracara'' , jel tebi to ''tkz. sekta koja nije sekta''???
Koga bi to zanimalo da toliki broj prelazi iz sekte u sekte zaista nikoga , vec je zabrinjavajuce i alarmantno sto veliki broj spc napustaju i beze pa neka to bude i satanisticka , i babe vange kako ti kazes ili ne znam koje druge , jedno je istinito napustaju vas shvati to nemoj se praviti naivnim.

Ne znas ti nista o meni, nemaju moja verovanja veze sa ucenjem J.S. .
Pre njih sam imao dovoljno znanja od Adventista, koji su inace i vase pretece, iz njih izlazi Charles Taze Russell...
ne vodim ja nikakav dnevnik o nekome , niti me zanima ko si zaista , moje je da skrenem paznju svakome , cist sam od krvi sviju kao sto Pavle govori , a ti vidi na koje ces vode.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Drago mi je da si nesto razumio i naucio od JS:mig:

I tebi je to razumno?
Ujedinjene Nacije ce ''shavtiti da je religija zlo'' pa ce se okrenuti protiv nje, i sve ce unistiti.
Samo ce im se Jehovini Svedoci uciniti ''simpaticnim'' pa ce ih ostaviti :)

Koga bi to zanimalo da toliki broj prelazi iz sekte u sekte zaista nikoga , vec je zabrinjavajuce i alarmantno sto veliki broj spc napustaju i beze pa neka to bude i satanisticka , i babe vange kako ti kazes ili ne znam koje druge , jedno je istinito napustaju vas shvati to nemoj se praviti naivnim.

Ko prelazi iz ''sekte u sektu''?
Sta pricas to? o_O
Ovde se govori o Srbima dakle onima koji iz Pravoslavlja prelaze!
A radi se o ''svim sektama ukljucujuci i satanisticke''!
Jel reci mi da nisu mozda svi oni presli u Jehovine Svedoke :D

ne vodim ja nikakav dnevnik o nekome , niti me zanima ko si zaista , moje je da skrenem paznju svakome , cist sam od krvi sviju kao sto Pavle govori , a ti vidi na koje ces vode.

I ja sam tebi skrenuo i skrecem ,paznju al nesto ne vredi, ko da si omadjijan :)

Učlanjen(a)
12.02.2014
Poruka
207
Ko prelazi iz ''sekte u sektu''?
Sta pricas to? o_O
Ovde se govori o Srbima dakle onima koji iz Pravoslavlja prelaze!
A radi se o ''svim sektama ukljucujuci i satanisticke''!
Jel reci mi da nisu mozda svi oni presli u Jehovine Svedoke :D
Sada ti se upalio fitilj , a tebe to boli zato si pozeleneo od muke , nije ti bas prijatno sto dolaze kod JS , pa nisi ih ubedio dovoljno tvojom tezom tri u jedan , a ljudi se boje bogami ici u paklu , a ne vole ni lopatanje po zadnjici :give_r:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Natrag