Član
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poruka
- 1.589
Ja sam upravo o tome govorio, a ti si sad potvrdio, da se ne ziva materija koja nema razum spaja sa drugom ne zivom materijom da bi nastalo nesto trece koje je opet ne zivo samo po sebi.
Dakle, nukleotidi imaju razum i inteligenciju i oni znaju da treba da se nadju na odredjenom mestu i da se spoje da bi nastao DNK i RNK.
Seme u zemlji ima razum i ono ce reci samom sebi, aha evo sada sam u zemlji i sada cu da proklijam..
To je ceo problem, po teoriji ateizma neziva materija je inteligentna i ona cini sve sama od sebe jer razmislja i odredjuje inteligentnim zakljucivanjem sta treba da cini i kuda da ide, sa cime da se spaja, nije potreban inteligentni razum koji sve pokrece.
Sami zakljucite da li danas kada ste kupili hleb u prodavnici, da li je on sam odsetao do vaseg stana, ili se sav kucni posao uradio sam, ili ste vi sami morali da pokrenete akcije i da uradite sva za sebe sami.
haha laodikeja sta baljezgas
Samo je trebalo da dodje do precizne replikacije, to je zivot, razum dolazi evolucijom velikih mozgova vise od 3,5 milijarde godina nakon tog dogadjaja, sta ti tu nije jasno ?
Razum i zivot zivog dolazi samo posredstvom drugog pocetnog izvora koji u sebi nosi zivot i ima moc da pokrene procese u prirodi i kosmosu.
Mrtva materija nema razum i zivot, drvo, stena, zemlja, celija, atom, cestica prasine, autobus, kuca, smola, farba, patika, itd, itd, nemaju razum i zivot, sve je to mrtvo bez pocetnog izvora koji daje silu zivota i pokrece procese.
drvo nije zivo ?
jos jedan dokaz je dodat na planinu vec pokazanih dokaza da kreacionisti nemaju pojma o cemu govore.
Poslednja izmena od urednika: