- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Isus kaže da njegovu Crkvu neće nadvladati ni vrata paklena
Kakve to veze ima sa temom oko toga što sam Hristos kaže da je "bog"?
Jesi li ti šiit ili sunit.
Po tebi je Hristos onda ili šiit ili sunit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Isus kaže da njegovu Crkvu neće nadvladati ni vrata paklena
Jesi li ti šiit ili sunit.
Mire, niti su kazne, niti smo najgori nego Bog opominje iz ljubavi.
Biblija detektuje grehe koji su prionuli za narod i kao takvi dobijaju adekvatan ukor.
da su Božiji ukori na mestu, vidimo i po tome kada su osvajači otišli, mi i dalje imamo zaostalost, bedu i neuređenost(na sopstvenu štetu) a ona je posledica karakternih mana.
Neuredjenost je posledica neprestanih ratova, a ekonomija u uslovima stalnih ratova ne moze da se razvija!
Kakve to veze ima sa temom oko toga što sam Hristos kaže da je "bog"?
Mire, znaš li ko ovo kaže: “Srbija, Bosna i Hercegovina izbaviće se s vremenom od Turaka i osloboditi; ali ako... narod u ovim zemljama ne počne otresati od sebe sujeverje i bogomrsku vraždu, mrzost za zakon, oni će sami sebi biti Turci i mučitelji.”
Kada budeš saznao koji veliki i iskren Srbin ovo kaže, onda uporedi to što pominje sa onim opisom iz Otkrivenja 9,21.
.
GDJE U istinitoj
Božjoj Očevoj Jahvinoj Riječi – BIBLIJI,
PIŠE – koji stih;
---------------------
1.
Da je Božji SIN Yehoshua Pomazanik za sebe rekao da je On Bog?
Gdje je Yehoshua rekao – Ja sam Bog! - ?
2.
Da je Sveti Duh za sebe rekao da je On Bog?
Gdje je SD rekao – Ja sam Bog! - ?
Ono što jeste zajedničko većini ovde jeste nauka o Trojstvu. Ostalo se svi razlikujemo. Trojstvo jeste Biblijska nauka i do sada ni ti Piramida ni Kainos itd...niste dali adekvatno tumačenje Biblijskih tekstova koja podupiru stav da Isus nije Bog ili Duh Sveti. Evo recimo na temi tumačenje Jovan 1,1 si stao i nisi odgovorio na pitanja.
Svako dobro brate i uključi se malo više u tokove dijaloga.
Mire, znaš li ko ovo kaže: “Srbija, Bosna i Hercegovina izbaviće se s vremenom od Turaka i osloboditi; ali ako... narod u ovim zemljama ne počne otresati od sebe sujeverje i bogomrsku vraždu, mrzost za zakon, oni će sami sebi biti Turci i mučitelji.”
Kada budeš saznao koji veliki i iskren Srbin ovo kaže, onda uporedi to što pominje sa onim opisom iz Otkrivenja 9,21.
Odakle dolaze naše nevolje, da li od drugih ili od nas samih? A najpre utvrdi ko je ovu genijalnu dijagnozu naroda dao. A veliki je čovek i Srbin, koji iskreno voli svoj narod.
i rimljanima smo se suprotstavljali, pise sve u istoriji!