Što je "izrod"? Zato što ne misli kao ti? Zato što citira Dositeja, koga ti smatraš zlim.
Izrod je onaj kojeg su neprijatelji okrenuli protiv vlastitog naroda! Srbin vise nije! To je kao kada su Turci otimali srpsku decu i od njih pravili janicare! Tako su i tebe okrenuli protiv!
A on prvi ministar prosvete. Šta bih ti ja mogao reći, kada ti za takvog čoveka kažeš da je izrod? Kako ga Karađorđe postavi za ministra prosvete?
Zato nam je skolstvo i otislo nizbrdo! Lazna istorija, antisrpstvo! Karadjordje je morao da prihvati laznu istoriju, ponudili su mu uzmi ili ostavi, on je to morao! Srbija nije dobila nezavisnost za dzabe!
A Dositej, on je skolovan na zapadu, satanista i izrod takodje! Trabao bih sad ovde da dokazujem ko je on zapravo, ali necu..
Pomešalo se stanovništvo starosedelačko sa Slovenima. Pravi Srbi su u Nemačkoj-Lužički Srbi. Mi samo nosimo ime Srbi, ali nosimo gene starosedelaca
Molim te da prestanes da lupas gluposti, ovo ni zapadna lazna istorija ne tvrdi!
Mi niti smo sisli niti smo dosli od nekud, vec smo autohtono stanovnistvo! To svedoci i genetika, i artefakti istorijski! Pisma rimljana itd..
A da se upustam u to da dokazujem, onaj koji zludjenom objasnjava gori je od njega.. Zato necu!
Tvoj cilj je pre svega da pobegnes od teme, dokazati ne mozes da smo se bavili caranjima i vracanjima, nista vise nego sto su to cinili zapadnjaci! Pa si sad nasao da citiras IZRODA Dositeja Obradovica!
Upravu si ti da drzak karakter naroda starosedelaca nosimo sa sobom(Slovenskog kod nas je oko 15%).
Znas sta, ti si zaludjen totalno! Vec sam objasnio da 'mentalitet' veze nema sa genetikom! Mentalitet se "stice", a najveci primer za to si ti, koji si ANTISRBIN a Srpskog si porekla! Kako ti dakle nemas taj "mentalitet"???
Zato prestani da lupetas!
Mi niti smo po "mentalitetu" gori od drugih, niti smo delima gori, nikada nismo bili "divljaci" kakvim nas predstavljas, vec je to namerno izvrnuta istorija da bi se srpski narod (balkanski) razdvojio i potcinio zapadnoj kulturi, da bi nas asimilizovali, i uklopili u zapadno drustvo! Nisu uspeli u tome, samo delimicno!
Jedno je pak sigurno, da posedujemo izuzetan osecaj za pravdu i otuda i INAT, i to ne mogu da iskorene! Zato nas i mrze! To nije nista lose, to je pozitivna osobina!
Srbi su pravi Sloveni. Sloveni nemaju ovako gord karakter jer su Nordijskog porekla.
Srbi su autohtoni narod na ovim prostorima. Nazovi ih kako hoces, Srbi Hrvati, Bosanci..
Cuj sloveni nemaju "gord" karakter? Pa Rusi su gori od nas, svi su gori od nas kada je u pitanju INAT!
A ti i sam dokazujes da si tog porekla, jer radi u tebi INAT! I ti si GORD! Da nisi, ne bi se ovde svadjao sa Slapom i dokazivao, i isterivao "pravdu"! Bas to "isterivanje pravde" je karakteristicno za Srbe! I Slap je Srbin (neka nazove narod kako hoce, isti je)!
A tu alternativnu prozapadnu istoriju necu vise ni da slusam, naslusao sam se toga u zivotu dosta, i to je bolestina! Sisli s neke planine, a do tad istorija ne belezi nikakve slovene.. Sisli i pobili alabance - Ilire, oteli im zemlju. I trebalo bi da im vratimo zemlju, da odemo na mars, posto smo im oteli! Stvarno treba biti umobolan pa nasesti na ovakvu pricu!