- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Bilo bi lepo kada biti znao voditi diskusiju bez licemernog i podsmevačkog duha koji te vodi u etiketiranje drugih i bez nametanja na silu tvog mišljenja, kroz besomučno ponavljanje lažnih optužbi.
Što je licemjerno u tome što sam ja prepoznao i jasno pokazao i dokazao da naučavaš muhamedanstvo?
Da li ja tebi trebam sada negirati nešto, da bi tvoja sujeta bila namirena i da bi sebi rekao: "ah, naterao sam ga se brani, iako svi znamo da su to lažne optužbe, moj plan je uspeo" ? Ne, to je sasvim zaludna stvar.
Upravo obrnuto. Ne trebaš se braniti, jer te ja ne napadam, nego trebaš priznati ono što je očito, a to je da si musliman.
O ovome ne treba da dalje diskutujemo.
Što ćeš ti raditi odluči ti, a što ću ja činiti odlučit ću ja. I ponovo ću ovdje ljudima pokazati “čudo neviđeno” - subotar okrenuo leđa Ellen White i poklonio se proroku Muhamedu.
Kuran (Muhamed): Kršenje zavjeta od strane kršćana dovelo do toga da su izgubili istinu o Isusovoj pravoj prirodi i da su mu pogrešno pripisali božanstvo, što je greška koja je ispravljena Kur'anom objavljenim Muhamedu.
A ovako o muhamedanstvu, i to baš po ovom pitanju, zbori 'proročica' Ellen White:
"Spasitelj je rekao: ‘Tko vjeruje u Sina, ima vječni život; a tko neće da vjeruje u Sina, neće vidjeti života; gnjev Božji ostaje na njemu. A ovo je život vječni: da upoznaju tebe, jedinoga istinskog Boga, i koga si poslao - Isusa Krista.’
Muhamedanstvo ima svoje pristalice u mnogim zemljama, ali njegovi zagovornici niječu Kristovo božanstvo. Hoće li ova vjera biti propagirana, a zagovornici istine propustiti očitovati žarku revnost da obore ovu zabludu i poučavaju ljude o preegzistenciji jedinog Spasitelja svijeta?
O kako su nam potrebni ljudi koji će istraživati i vjerovati Božjoj riječi, koji će Isusa predstaviti svijetu u njegovoj božanskoj i ljudskoj naravi, objavljujući sa snagom i u demonstraciji Duha, da 'nema drugog imena pod nebom danog među ljudima, po kojem se možemo spasiti.”
--------------------
A Jovan ovako:
Da je Isus imao samo ljudsku prirodu govori i Jevrejima 2,14: "Budući pak da deca imaju telo i krv, tako i on uze udeo u tome.."