Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
To koj je bolestan ostavi stručnjacima da procenjuju. A ne jednom lukavom, licemernom i podlom verniku kao što si ti.Šardy, nisu insinuacije, već tvoja okrutna nepopravljivost.
Dobro si sam priznao "Кс пута сам рекао да ја немам ништа против ни једног адвентисте! Већ против адвентизма!"
To potvrđšuje tvoju bolesnu opsesiju da se boriš protiv Adventizma, a da li ja to radim, da li se borim protiv drugih verskih zajednica, da li si nekada pročitao da sam ja lično nekome uputio reči "TI SI JERETIK I TVOJA CRKVA JE PUNA JERESI, TI CES ZAVRSITI U PAKLU" i slično.
Mi smo svi ljudi ovde na forumu sa razlogom da iznesemo svoja mišljenja, i niko nema pravo da nikoga diskredituje na taj način.
Ja mogu tebi izneti svoje učenje, ti meni možeš izneti svoje, ja mogu reči "JA SE SA TIME NE SLAŽEM, ALI POŠTUJEM TVOJU ODLUKU DA VERUJEŠ U TO ŠTO SMATRAŠ ISPRAVNIM MOLEĆI SE BOGU DA TI ON OTKRIJE DA LI JE TO TAKO"
Ti takođe ako smatraš da si u pravu reći nešto slično, ali niko nema pravo da sudi šta je jeres, da ga naziva svakavim imenima, njega lično ili njegovu crkvu, osnivače crkve, itd.
Ti ćeš opet reći "OVO SU INSINUACIJE" ali ovo upravo ti radiš, jer te jede to što mi diskutujemo iznoseći samo reč Božju, koju i ti imaš pravo da iznosiš po svom viđenju, pa čak i da nije tako, da ne iznosimo reč Božju, ti nemaš pravo da sudiš ko ćešta iznositi, može i izmišljati to je njegovo pravo dok ne vređa druge i ne krši pravila foruma.
Zato,, uljudi se, i počni da se ponašaš normalno.
Ovo nije moja obaveza da ti savetujem jer postoji uredništvo, ali pošto si ti uzeo pik na Adventizam ja ti ovo moram reći.
Pozdrav i svako dobro, i neka ovo kišno vreme ne bude razlog tvog raspoloženja pa da se okreneš još više neprijateljski prema nama..
Jer kada bilo ko analizira tvoje postove, mada je to dug i mukotrpan posao. Lako će se uveriti u ovu moju tvrdnju.
Upoznao sam te ja jako dobro za ovih godinu i nešto na ovom forumu.
Uostalom kakav profesor (Mika 32) - Takav i učenik (Laodikeja).