Ма, сви сте ви добри, праведни, разумни, добронамерни, само сте дали све од себе да нас избаците са овога форума. Прво са свим овим секташима и њиховим јересима и лицемерјем не схватајући опасности секташтва кога су одређени људи увели са неком намером, онда са безбожничким пљувањем и провоцирањем (што се не рачуна у увреде уопште - јер светом владају као и на овом форуму безбожници), а онда при самом крају брисањем постова наводно праведног уредника. Срамота једна.
Ево вам форум, ширите ваша секташка учења, хулите и вређајте Бога, сву мржњу и сумњу према Њему испишите да свет зна да нисте Његови. Толико о праведности, како уредника који је ћутао док су ме вређали ови секташи, тако и свих овде душебрижника који су се представљали као пријатељи и хришћани, а у ствари су обични лицемери. Али није на мени да их осудим, има ко ће када дође време. Господ их назва породом аспидиним, тако и Јован Крститељ.
Господ помогао сваком искреном и у срцу чистом хришћанину, моме брату и сестри, а ви остали вуци и лицемери: пискарајте шта вам је воља. Сада је ваше време (саблазни).
Dobro jutro brate Adriane,
sta se to sa tobom desilo prosle noci? Jutros si ustao na levu nogu.
Kakav je razlog da si se toliko nakupio beca, mrznje i osvete prema svima nama?
Vrati se gore pa pazljivo procitaj ovo sto si napisao. Tekst je kratak, a u njemu si 4 puta spomenuo sektase, dva puta jetretike, 3 puta licemer i 3 puta bezboznike.
Ajde molim te reci jos nesto novo u cemu ces izraziuti potpunu mrznju i bes, mozda ces iduce noci lakse spavati.
Naravno, sve si nas osudio a sebe si obrtoja u prave hriscane, dusebriznike i pravednike. Vidoimo da si nas ubrojao u one najgore, ali koga si ubrojao u licemere, izgleda da je to tvoja bratija koja nije istrajala do kraja date podrzava.
E moj brate Adriane, nije dobro. Losu slisku hriscanina ostavljas na forumu. Ako smo te poneki put i uvredili, a to je moguce, molim te oprosti nam, ali sta mislis koliko puta si ti nas uvredio? Zar samo u ovom kratkom postu tih 12 masnih epiteta nisu uvrede za sve nas? Kazes da neces da nam sudis, a u pedhodnim recenicama si vevc irekao svoj sud. Ne valja ti rabuta bratko.
Pored svega zelim ti sve najbolje