Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Nemam, nemam. Pa izbroj koliko sam stihova dao iz Biblije u zadnjih 100-nak postova u vezi vaše ‘’nauke’’!Sarrdy,
lepo je to sto nas osudujes i bacas na nas drvlje i kamenje, iz razloga sto nemas cim da dokazes da nase verovanje i nas rad za sve ljude nije ispravan. Drugi je razlog i to sto nemas nista da kazes o svojoj crkgvi i njenom dobrotvornom radu za one koji stradaj. Pa nista ti drugo i nije preostalo nego da nas mrzis i grdis i ti to verno cinis.
A sektaš se, između ostalog, poznaje i po tome kada nema BIBLIJSKIH ARGUMENATA za svoju jeres, prelazi na insinuacije, vređanja...............
Za moju Crkvu sam ti rekao. Pošto su njeni vernici u ISTINI, a ne u laži, uvek će pojedinačno ili nekad i zajednički priskočiti u pomoć svakom ko je u nevolji......... Šta misliš kada bi se neki forumaš našao u nevolji i potražio pomoć od mene, Adriana i Gere da li bi mu priskočili u pomoć ili ne !?
Lepo, lepo – Po tebi.Laodikejac ti je dole lepo ogovorio, ako kazes da mi nemamo ljubavi, mozda i jesi u pravi, ali kakvu si ti ljubav ovde pokazao?
Kada bi imao vlast sve bi nas stavio na lomacu, a uzimas slobodu da govoris drugima kako nemaju ljubavi, a ti je kao imas.
Ljubav prema onima koji su u KANDŽAMA ADVENTIZMA i onima KOJE STE TI I LAODIKEJA HTELI DA VRBUJETE U VAŠU krivu religiju.
I ubeđen sam da sam najmanje dvoje spasio od Adventizma, ako ne i mnogo više. A dokaze za to ćemo DOBITI NA NEBU !!!
A dovoljno je da sam i jednog spasio ! A ja sam ubeđen da sam i više.
Takođe sam pokazao i ljubavi prema tebi i Laodikeji.
Nikada nisam bio licemeran prema vama – Uvek sam vam želeo dobro, Bog mi je svedok. Više puta sam vas javno pozivao da izađete iz KRIVE RELIGIJE, ne bi li se spasili, ali nažalost vi ste se zaljubili u Milera, Snou, EGW, Minesotu................ a ne u ISTINU.
Prema kome ja to nisam pokazao ljubav na ovom forumu !?
Vidim po njihovim postovima i komentarima na temi o Adventistima koliko ih zasmejevam!Sarrdy zasto bespotrebmno zasmejavas ljiude?
Sve najbolje
I Gerinim, i Adrianovim, i Pekinim, i Fakyjevim, i Isabeletinim, i Vanhelsingovim i ................ ne moraš mi ti to reći. Imam ja i oči i SLOBODARSKI mozak, jer me je HRIST OSLOBODIO.
A i više verujem svojim očima nego tuđim rečima. Tako da ću pre verovati njima da li ih zasmejavam, nego tebi.
Poslednja izmena: