Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Spasenje !
Znaš, rekao sam ti više puta. Nemoj da se praviš naivan (Matej 22, 40)!Zato što sam ti najmanje 10 X govorio o mojoj Crkvi i šta ona traži od svojih vernika za spasenje!A ti ovo sada samo provakativno pitaš. Lepo sam ti govorio da moja Crkva za spasenje ne traži 1657 stvari ili 156 ili 33 ! Već traži samo DVE !PA KOJE SU TO DVE STVARI KOJE TVOJA CRKVA TRAZI KAO USLOV SPASENJA? -----------------
I uzimanja od istih, kroz desetak u Crkvi !A zašto to ADRA radi ?Da li što nas voli i želi nam spasenje ? Ili zato što je to ČIST MARKETING ! Obična PROPAGANDA ?Pa ako je neko duhovno slep, on ce reci zbog marketinga.A hriscani ce u tome prepoznati Hristov duh koji je i sam pokazao u pomaganju siromasnima i bolesnima.
Sve najbolje
Jakov 2, 1-10.“Ljudi su oskvrnuli hram duse, i Bog ih poziva da se probude i da se trude svim svojim silama da povrate od Boga im dane ljudske osobine. Nista osim Boizje milosti ne moze uveriti i obratiti srce; samo od Njega robovi losih navika mogu dobiti snagu da pokidaju okove koji ih okivaju. Nemoguce je da covek prinese svoje telo kao zivu zrtvu, svetiu i ugodnu Bogu, dokle god nastavlja da popusta svojuim losim navikama koje ga lisavaju svoje umne i moralne snage…Moralne snage su oslabljene zato sto ljiudi i zene ne zele da zive u poslusnosti zakonima zdravlja, i ne zele da od ove znacajne teme stvore svoju duznost. Roditelji ostavljaju u nasledstvo svome potomstvu svoje izopacene navike, a teske bolesti slabe i kvare mozak.” Saveti o zivotu i ishrani, str. 90.