To i ja znam. Ali danas kada te praše iz vazduha sa milionima tona koje kakvog otrova, kada je genetski modifikovana hrana zastupljena na 99 % trpeza u svetu. Kada je VODA jako lošeg kvaliteta....... Ta priča je danas BESMISLENA. Jer je u PRAKSI NEODRŽIVA !
Samo postoje 2 solucije:
Da manje zagađujemo hram Svetog Duha ili više !
Postovanje brate Sarrdy,
slazem se sa tobom, da je danas cela okolina zatrovana i da je prosto nemoguce naci ista potpuno zdravo i bezbedno.
Medjutim, ne zaboragvi da se zivotinje hrane tom istom hranom koji u mi jedemo, samo, da bi brze rasle i donele veci prihod farmerima ili drzavi, dodju im se hormoni, hemijski pripravljen koncentrat i druge hemikalije. E kad se to dvoj, nezdrv nacin hranjenja stoke i nezdrva priroda hrane spoje i ka dozive preradu u zuvotinji, onda se stetnos mnogostruko uvecava hranom koja je zivotinjskog porekla.
Upravo juce sam gledao dve krave koje su dovedene u kalonivcu. Nijedna od njih ne moze da stane na noge.
Covek je dosao sa viljskarom i jednu po jednu preneo do mesta gde su ih klali.
Jasno je da te krave imaju bolsest ludih krava, ali trgovina ne brine sto se time i ljudi truju.
Cesto se javi preko midije da je meso zatrovano, nekad se naredi polacenje hiljde tona mesa sa marketa.
Slazem se da ni pobvrce ni voce nisu potpuno bezbedni, ali su visestruko bolji od hrane zivotinjskog porekal.
Prema tome Bog je najbolje znao sta je dobro za ljudsku ishrano onda kada je Adamu i Evi propisao jelovnik u Raju.
Zato oni koji se drze toga uputstva vec dans imaju blagoslov, koji nije isti kao sto je bio pre pojave greha, ali je za sada najbolji.
Sve najbolje