Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Istorijski netacno, nelogicno i bezrazlozno, vec sam ti postavio pitanje: Zasto?Sveti oci nemaju veze sa apostolima, oni su deo odpale crkve sredinom 2 veka i kasnije koji su uneli mnogobožačka učenja u crkvu.
Ti izvori nisu verodostojni i nisu opsteprihvaceni kao ni Dereticevi.Nije, to su čiste istorijske činjenice podkrepljene izvorima kojhe sam već priložio.
Ni u kom kontekstu ne pise da su deset bozijih zapovesti na tablici, tu pise da su reci npr.
Inace jedini zakon za coveka kad je stvoren bio je da ne jede sa drveta poznanja dobra i zla je napisao(la):Zao mi je Nelsikme, ali ne mogu da prihvatim tvoju tvrdnju da nije postojao Bozji zakon, jer ako zakon nije postojao onda ne bi mogao postojati ni prestup.
Ako pre Sinaja nije postojao zakon. reci nam kako je Kajin znao da je kriv sto je ubio brata, a ubijao je zivoitenje bez osecaja ikakve krivice. Znas staje rekao: "KRIVICA JE MOJA VELIKA DA MI SE NE MOZE OPRODSTITI."
Dobro Nelslie, zasto onda nisi odgovorio na moje pitanje. Da li to znaci da je Bog dao DVA zakona, jedan na plocama, a drugi usmeno?
Za BOga ne postoji zakon, Bog nije bio covek u SZ, On nema za sebe zakon, on je zakon dao, On je nezavistan od SVEGA, on ni od cega ne zavisi On je NEZAVISTAN, jer ako je On zavistan onda postoji neko od koga on zavisi odnosno drugi bog koji je veci od Njega, a od Njega nema veceg.U tom Ustavu izrazena je Bozja volja za stanovnike nase zemlje.
To je izraz Bozjeg karaktera. Dok se ljudsli zakoni menjaju, dopunjavaju i drugacije formulisu radi zloupotrebe, Bozji zakon je Savrserna kao i Bog sto je savrsen. On je vecan i nepromenljiv.