Član
- Učlanjen(a)
- 26.02.2011
- Poruka
- 987
To što sam ja napisao onda sigurno je postojao razlog, jer vidi što je Taramana napisao na taj komentarLiterarni atentati i atentatori
Postoji svašta “literarno”, a na ovom forumu smo svjedočili najviše “literarnim krađama” = “plagiranje”, a kao glavna junakinja, iliti kradljivica, kao što smo vidjeli i svjedočili bilaje Ellen White.
A što su “literarni atentati” koje ovdje spominje? To je pokušaj ovdašnjih sljedbenika i klanjatelja Ellen White, svima znanih kao subotara, da meni ovdje “začepe usta”, da izvrše “literarni atentat” na mene. Kako? Pa pogledajte, danas su zaključali moje dvije teme:
Ellen White: proročica ili profiterka?
Krvavi obračuni balkanskih EGWista
Tko su izvršitelji, tko su oni koji su pucali u mene, ja točno ne znam, ali zna sigurno tko ima i motiv i namjeru ubiti me na ovaj način. To su sva četvorica ovdašnjih adventista sedmog dana - tripo, Kainos, Laodikeja i Jovan - a kao kolovođa pretpostavljam da je bio Kainos. Naime, Kainos već godinama traži način da mene eliminira s ovoga foruma, jer mu je to ostalo kao jedini način da zaustavi iznošenje istine o Ellen White i Adventizmu sedmog dana općenito. Dakle, ništa novo na kugli zemaljskoj, pokušava me se ‘ustrijeliti’ zbog iznošenja istine. Evo vam i dokaza za ovo što iznosim o Kainosu:
P.S. Možete sve moćnike svijeta, možete sve vlasti svijeta dobiti da vam pomogne ubiti donositelja istine, ali uvijek će na kraju vama suditi Bog kao ubojici.
"Mislim da bi čovek ostao bez plate...ali ako nije oženjen onda će se snaći pa bi valjalo da sam shvati koliko je loših stvari uradio i sam ode malo na odmor ili promeni svoje ponašanje.
Od kad ga znam isto čini a to je nekoliko godina i mislim da se neće menjati i uspeće u svom poduhvatu da razbije svaki forum gde postoji pisanje o papstvu.
Mislim da nije dobro banovati jer tako bi imali sumnju da li je urednik dobro postupio najbolje je da on ostane i piše i sam će najbolje pokazati svima ko je on zaista. Mislim da će vremenom ozbiljni forumaši ignorisati to šarlatanstvo i tračarenje i onda će ostati bez svog oružja i neće imati sa kim praviti paradu i podmetanja.Iz prikrajka će pratiti svaki momenat da ismeje nekoga pod uslovom da time zainteresuje ostale i pridobije bar nekog na svoju stranu da zajedno tračare i uspeo je kod dve ženske osobe da izmami podršku za svoj prljavi posao.
Povremeno će pokušati glumiti finog forumaša ali čim neko kaže nešto o zapadno rimskom klubu na tapetu je za odstrel i sve postove istog na svim forumima će u svoju arhivu smestiti i kaklulisati i podmetati da time opravda prolivenu krv kroz istoriju.!!
A kako su moderatori brisali one reklame o cripto valutama sigurno su pogledali i teme....ako si pisao Balov k. rac naravno da će obrisati...niko od kršćana ne spominje takve riječi. Veli Taramana od kad te zna on misli da se nećeš nikada mijenjati i uspjećeš u svom poduhvatu da razbiješ svaki forum gdje se pojaviš. I Taramana ti dalje preporučuje da je bolje da ti ostaneš na forumu da te se ne banira, jer će to najbolje pokazati ko si ti....i tako je ....Taramana je otišao prije nekoliko godina sa foruma, a ti se nisi promjenio, štoviše postao si još gori. Vrijeđaš sve forumaše ovdje, nazivaš ih svakavim pogrdnim imenima, koristiš neprimjeren rječnik i onda kad moderatori malo pročešljaju forum osjećaš se kao žrtva koja se bori za istinu. Kakvu istinu, ovdje pišu Jovan i mire ponekad, ne znam gdje se tripo izgubio i ti braniš istinu pred 4 čovjeka.