Adventisti i Elen Vajt

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Elen tu govori upravo o situacijama koje ne pogoduju rađanju puno dece..i ti nju optuži

Netočno. Ellen White kaže da će roditelji, koji rode više djece, biti krivci za "povećanje stupnja degeneracije čovječanstva". (Ellen White; Um, karakter i osobnost)

Ovo mogu izjaviti samo dvojica - idiot ili sotona.

P.S. Ako imaš argumente za obranu ove bogohulnice, izvoli iznijeti recentna znanstvena medicinska istraživanja koja potvrđuju da je "degeneracija čovječanstva" posljedica postojanja obitelji s puno djece. I ispričat ću ti se zbog ovoga kako sam vam nazvao proročicu, ako mi priložiš ovakve znanstvene medicinske dokaze.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Znači, Elen je kriva što zagovora umerenost u rađanju u uslovima koji nisu adekvatni za rađanje puno dece a manasi nisu krivi što zagovaraju potpunu apstinenciju od rađanja.

Neka ti bude.

Samo pokazatelj koliko ti zaista stalo do sreće deteta. Sada si se razotkrio. Tvoja deviza je:"neka deca pate, važno je da ih ima mnogo pa šta, neka pate". Ali kada su monasi u pitanju koji neće nikada imati ni jedno dete onda nikom ništa, oni su "sveci"..vrše volju Božiju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Znači, Elen je kriva

Tvoja besmislena naprdanja neću više niti jednom riječju komentirati.

Nego, ako imaš argumente za obranu ove bogohulnice, izvoli iznijeti recentna znanstvena medicinska istraživanja koja potvrđuju da je "degeneracija čovječanstva" posljedica postojanja obitelji s puno djece. I ispričat ću ti se zbog ovoga kako sam vam nazvao proročicu, ako mi priložiš ovakve znanstvene medicinske dokaze.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Kupi Bibliju i čitaj, lijepo tamo piše. I unaprijed ti kažem da neću to staviti ovdje umjesto tebe.

Nego, ako imaš argumente za obranu ove bogohulnice, izvoli iznijeti recentna znanstvena medicinska istraživanja koja potvrđuju da je "degeneracija čovječanstva" posljedica postojanja obitelji s puno djece. I ispričat ću ti se zbog ovoga kako sam vam nazvao proročicu, ako mi priložiš ovakve znanstvene medicinske dokaze.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec smo svi proverili, i tu nigde ne pise da je pila alkohol, vec da je ujutru uzimala po jednu kasicicu vina sa jajetom kao lek zbog slabosti, isto kao sto je apostol Petar savetovao Timotija da uzme malo vina zbog stomacne bolesti.

Dakle, lazes.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Elen ukazuje na degenraciju zbog toga što ta deca ne mogu imati uslove za život...dete koje nema da jede redovno, socijalni slučajevi, prepušteni sami sebi, odrasili u hladnom svakako će biti denerisani u karakteru pre svega a takođe i telesno. Isto što govori i Margaret Singer. To govore i mnog drugi. Dakle, da degenaracija sledi kada se živi u nemogućim uslovima života. Hoćeš da kažeš da deca koja odrastaju u takvim uslovima će biti u potpunosti zdrava kada odrastu?

Baš nemaš osećaja za decu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Vec smo svi proverili, i tu nigde ne pise da je pila alkohol, vec da je ujutru uzimala po jednu kasicicu vina sa jajetom kao lek zbog slabosti, isto kao sto je apostol Petar savetovao Timotija da uzme malo vina zbog stomacne bolesti.

Dakle, lazes.

Piše, ona sama, da je bila teška ovisnica o octu. A ocat je u to vrijeme sadržavao alkohol. Također, ona sama, opisuje simptome svoje teške ovisnosti koji odgovaraju simptomima kod osoba koje su deset i više godina ovisnici o alkoholu ili opijatima.

Elen ukazuje na degenraciju zbog toga što ta deca ne mogu imati uslove za život...

Ponavljam, ni riječi na ova besmislena naprdanja neću potrošiti. I pitam se zašto se ovdje sramotiš. Ako si spreman sramotiti se kako bi obranio vašu 'proročicu', daj je onda brani. Dakle, ako imaš argumente za obranu ove bogohulnice, izvoli iznijeti recentna medicinska znanstvena istraživanja koja potvrđuju da je "degeneracija čovječanstva" posljedica postojanja obitelji s puno djece, kako to tvrdi Ellen White. I ispričat ću vam se zbog ovoga kako sam vam nazvao proročicu, ako mi priložiš ovakve znanstvene medicinske dokaze.

P.S. Ako ti nemaš argumente, zamoli 'polubraću', Laodikeju, tripu i kainosa da ti ih dostave ako ih on slučajno imaju.

P.S.S. Laodikeja, tripo i kainose, dajte pomozite 'polubratu po proročici' da vam obrani proročicu. Kurvanjski je od vas da ga ovako ostavljate na cjedilu, a ona je i vaša 'majka'.

Natrag