Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ja sam samo citirao nju i muža joj
I đavo je citirao Bibliju. Pokolj u Ekvadoru papista u zatvoru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam samo citirao nju i muža joj
A sta ce tebi njena literatura kada nisi Adventista?
Ja nemam katolicku literaturu osim Katolicke biblije.
Sto se tice predhodnog komentara, sto napisah napisah.
Ja o Katolicima i ne pisem, i ne napadam ih sumanuto kao ti Adventiste, i Ellen White.
Svoje zakljucke temeljim na bibliji, i proveravam cak i ono sto govore i pisu Adventisti.
A o Katolicima i drugima sam ingformisan iz prve ruke od Katolika, potom iz istorijske literature, koju imam u posedu licno, ili sa interneta, kao i iz danasnjih desavanja u religijskom svetu - koji su ispinjenje biblijskih prorocantava o kraju sveta i Hristovom dolasku.
A ti da sa Bogom i Hristom imas neke veze - ti se ovako sigurno ne bi ponasao, lazuci, izvrcuci, vadeci iz konteksta..itd.
To je duh sotone.
Isto i Biblija tvrdi kao i sestra Vajt.
Otkrivenje 21,27 I neće u njega ući ništa pogano, i što čini mrzost i laž, nego samo koji su napisani u životnoj knjizi jagnjeta.
1. Korincanima 14,20 Braćo! ne budite djeca umom, nego pakošću djetinjite, a umom budite savršeni.
Matej 5,48 Budite vi dakle savršeni, kao što je savršen otac vaš nebeski.
Otkrivenje 14,5 I u njihovijem ustima ne nađe se prijevara, jer su bez mane pred prijestolom Božijim.
I đavo je citirao Bibliju.
Ti uopste ne obracas paznju na odgovore koji ti se postavljaju, koji ruse sve tvoje gnusne lazi.
Nastavi lagati, kao sto si sve nalagao i u svom poslednjem komentaru, i u svim prethodnim, to je tvoja stvar.
Pokajaces se uskoro, i obratiti, ili ces odbaciti i taj poslednji Bozji licni poziv naruzivsi ga, sto ce biti za tebe sud koji ces sam sebi poznjeti.
Sretno.
Sve ostalo naglabanje nezavisnih izvora su puka misljenja.