Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nije lepo o nekome iznositi neistine i pisati na takav način.
Ellen White nije bila ništa od onoga što si naveo.
Ne znam o kojim tačkama je reč, jer ja uglavnom na sve odgovaram.
Apsolutno je tako, za razliku od onih koji sebe smatraju velikim Hrišćanima.
Laki slažem se da to nije lepo da Jelena koja sebe izjednačava sa Isusom u ravni misli da je VELIKA ali nije jer je bila u Korejevom položaju samovolje a njenu praksu pobune upražnjavaju nove generacije Adventistkinja.Tačno, u duhovnom smislu svi su isti od onih koji su se predali Bogu, sa razlikom većeg ili manjeg duhovnog napredka i uzrastanja u posvećenju.
Ja sam govorio o lažnim Hrišćanima koji sebe smatraju velikim, a o drugim istinski vernim ljudima govore rzužno i blate ih.
Laki slažem se da to nije lepo da Jelena koja sebe izjednačava sa Isusom u ravni misli da je VELIKA ali nije jer je bila u Korejevom položaju samovolje a njenu praksu pobune upražnjavaju nove generacije Adventistkinja.
Zaista je ona lažni učitelj i lažna Hrišćanka.Ako nečije učenje dolazi u kontru sa prorocima Božjim i apostolima taj nije vernik već šarlatan iako to obavlja u otvorenoj pobuni gde se krši prva zapovest poglavarstva onda tu svakome ko ima glavu za dve noge je sve jasno a čija glava zavređuje 4 noge tu se ne može ni biserima pomoći.
Pogledaj 5-tu knjigu svedočanstva koju ja tih godina nisam uspeo celu pročitati zbog neviđenog trača i opadanja Hrišćana dobro si je procenio ne da je blatila verne već se ponosno postavila na mesto sudije.
Lažni proroci su za nju male mace težih reči od njenih nisam čuo u krugovima vernih pa ni starci iz Pravoslavlja kritikujući Adv.nisu tako teške reči izgvarali.
Nisi poslušao moj savet "da nije lepo iznositi neistine i insinuirati"
Nije Ellen White nikada sebe izjednačavala sa Isusom, niti je ono o čemu je pisala u bilo kakvom sukobu ili kontri sa rečju Božjom, već je SVE zasnovano na reči Božjoj i Božanskom nadahnuću.
Imam svih devet svezaka svedočanstva.
Ponoviću - nije lepo za jednog Hrišćanina da iznosi ne istine koje ti iznosiš.
Sve što si napisao su gnusne laži, i pitanje je kako neko može da ima mirnu savest a da iznosi ovakve prljave laži.
Što se tiče ostalog - ponoviću - nije lepo za jednog Hrišćanina da iznosi ne istine koje ti iznosiš.
Sve što si napisao su gnusne laži, i pitanje je kako neko može da ima mirnu savest a da iznosi ovakve prljave laži.