- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Ne znam zašto ne uzmeš i pročitaš. Kao što ti rekoh, pročitaj ceo pasus. Ako želiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne znam zašto ne uzmeš i pročitaš. Kao što ti rekoh, pročitaj ceo pasus. Ako želiš.
Možda su pročitao ali razumeo nisi. Da li smatraš da trebam i ja da citiram nešto iz tog pasusa?
Ono što sam trebao ja sam pitao, ali tebi nije do ljudske diskusije. Umjesto da odgovoriš na postavljeno pitanje, ti uzvraćaš protupitanjem, pitaš mene jesam li ja adventist. Ovakva diskusija, zapravo tvoje izbjegavanje razumne diskusije diskusiju čini besmislenom.
Pa smem te pitati, nije valda zabranjeno?
Nego ja te pozivam da citiraš ceo pasus od EGW koji su citirao u vezi priroda. Ako želiš
Ako Isus nije pravi Bog, kako ćeš potkrijepiti i opravdati učenje Adventista sedmog dana, kako se Mojsiju na brdu Horeb riječima - "Ja sam koji jesam" - obratio sam Krist???
Ok, kada smo utvrdili da preko Elen Vajt ne dolazimo do dogme o Hristovoj Božanskoj prirodi,
a pre svega preko Biblije, da li ja imam šta da kod drugih opravdavam?
Ima različitih stavova i među adventistima po ovim pitanjima ....
Tko i gdje je ovo utvrdio?
Prema Bibliji Isus je Bog. Evo:
Iv 1,1 U početku bijaše Riječ i Riječ bijaše u Boga i Riječ bijaše Bog. ... I Riječ tijelom postade i nastani se među nama i vidjesmo slavu njegovu - slavu koju ima kao Jedinorođenac od Oca - pun milosti i istine.
Iv 20,28: Odgovori mu Toma: "Gospodin moj i Bog moj!"
1 Iv 5,20: Znamo: Sin je Božji došao i dao nam razum da poznamo Istinitoga. I mi smo u Istinitom, u Sinu njegovu, Isusu Kristu. On je Bog istiniti i Život vječni.
Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.