Postovanjr Slape i Darth,
Mnogo vam hvala sto ste tako odani dusebriznici Adventista, nego velika je steta sto ste sebe iskljucili i zaboravili.
Darth je svecano izjavio "da nam ne przinaje zvanje hriscana"! I sta se posle tga desilo???? Bas nista!!
Ti zbilja predpostavljas da je tvoja izjava sudbonosan pa da je i Bog automatski usvaj. Mozes ti da kazes sto god hoces, a ja se dobro secam one poslovice: "Pas laje, vetar nosi, a ljudi ostaju kavi su i bili."
Svi smo primetili da vas mnogo zanima Trojstvo. Pa mi smo proveli dane i sedmice debatujuci o Trojstvu, pa ne vidim nikakvu potrebu da se ponovo vracate na iosto.
Nemojte misliti da mi ne razumemo vase manevre, znamo mi zasto biste vi promenili temu.
Gde vam je odgovor na moj komentar u kom sam izneo Katolicku statistiku vernika katolika u USA?
Zar vi nemate bas nista da kazete na to sto se broj katolika u Americi naglo smanjuje?
Kada cemo dobiti vase objasnjenje na ovu vasu izjavu???????
"Katolicizm je iskusio vece gubitke zbog religijskih zamena, nego ijadna religijaska tradicija u U.S.A. Iznad svega, 13% ukupnih odraslih katolika u US su bivsi katolici - ljudi koji tvrde da su odrasli u katolicikoj veri, a sada se identifikuju kao bez religije, kao Protestanti, ili sa nekom drugom religiom.” Pew Research Center’s 2014 Religious Landscape Study.
Vi se toliko kriticki osvrcete na vaseg brata i teologa Lutera, a ne uznemirava vas to sto vasa braca uproavo traze Luterovo verovanje i ucenje.
Sta kazete vi o ovom izvestaju? To je vasa statistika koja je zabrinjavajuca.
A vas dva, umesto da iskoristite sve prilike koje imate i da podjete da utvrdite svoju bracu u veri, vi izmisljate gluposti o drigm hriscanima koji se drze Bozje reci i koji hvala Bog u isto vreme napreduju.
Dart i Slape, svi cekamo vas odgovor! Imate li ga ili ste omutavili?