Slape, uzeo si pogresne informacije.
Opovrgni im podatke.
Slape, koliko puta treba da napisem istinu da bi je i ti razmmeo i u skladu s njom komentarisao.
Za tvoje obavestenje: Adventisti ne vrse abortuse u svojim bolnicama,
Vrše, vrše. I to za "
krvave novce".
i zato te molim da ne ponavljas istu laz nebropjeno puta.
Abortusi se vrse u privatnim klinikama koje nemaju nikakve veze sa Crkvom. Zato molim te prestani sa tim lazima.
Samo ti optužuj. Evo činjenica, neka svatko prosudi i provjeri.
Činjenice i fikcija u vezi adventista i pobačaja, Nic Samojluk, adventistički aktivist i pisac koji se zalaže za zaštitu nerođene djece
Većina adventista nije svjesna tih neoborivih činjenica, a mnogi od njih reagiraju zijevanjem. Siguran sam da odluka naše crkve
da profitira od ubijanja nevine nerođene djece ima tendenciju neutralizirati misiju Crkve Ostatka.
Nekada smo bili poznati kao oni koji su držali svih deset Božjih zapovijedi, dok je ostatak kršćanstva držao samo devet. Redefiniranjem izvornog i istinskog značenja Šeste zapovijedi Dekaloga i pružanjem usluga pobačaja našim pacijentima, postali smo poput ostatka svijeta.
Nekada sam katolicima pokazivao biblijske tekstove, ali to više ne mogu raditi gledajući ih ravno u lice. Ako bih to učinio danas, katolik bi me mogao pitati: "Što je gore, štovati Boga na pogrešan dan u tjednu ili ubijati nevina ljudska bića zbog prljave dobiti?"
Naš brod je pogodio moralni ledeni brijeg i moramo uključiti alarm. Ako nastavimo u ovom duhovnom mrtvilu, naš brod će zasigurno potonuti poput Titanika. Vrijeme je bitno! Hoćete li mi se pridružiti u ovoj svetoj misiji? Ne mogu to učiniti sam. Znam pola tuceta adventista koji dijele moju zabrinutost, ali trebamo stotine tamo gdje je sada samo šačica!