Oprosti Marko , istina je sasvim drugačija nego štosam ja mislila , Darth je sam priznao , stvarno mije žao štosam došla do krivog zaključka
Anotnija nemoj i za to da se brines, ni ja nisam bio isguran da je tako kako sam mislio. Svi oni ovde su bolji strucnjaci za kopjutere od mene, nisam kriv sto sam se suvise rano rodio pre kompjutera.
Ja sam njih stavio na ignore, tako da ne vidim njihove postove. Na ignore su jer ne želim da trujem sebe i svoj duh blasfemijama i budalaštinama.
Dakle, ne igram prljavo. Jednostavno je uzaludno nekome ko je prihvatio laži kao evanđelje dokazivati bilo šta i odgovarati na njihove "duhovne" postove.
E moj Darth, ja te sazaljevam, ne zbog toga sto ne zelis da citas moje postove, nego sto lupas gluposti o drugim hriscsanima.
Zar je neko misiio da je drugačije? Upravo zato im i ne treba davati ikakve citate iz Svetog Pisma, jer ga oni ne razumeju, ne mogu ga razumeti niti prihvatiti ako isto nije tumačeno kroz blasfemične budalaštine Ellen Gould Harmon White.
[/QUOTE]
Darth, ako bi jos koji put ponovio da mi ucimo i verujemo blasvemacije i budalestine, da li bi zbog toga bio sretan???"?
Kada bi ti razumeo ono sto Bog nam svima daje, ti bi bio zahvalan Bogu i ponizan sa svim ljudima, a pogotovao sa hriscanima.
Imam za tebe tuznu vest
Izvestaj iz Katolicke statistike
“Postoji odprilike 51 milion odraslih katolika u USA, racunajuci jednu petinu ukupno U S odraslog stanovistva, prema Paw Research Centar 2014 religiskih istrazivanja.
Istrzivanja su pronasla da deo Amerikanaca koji su katolici smanjio se od 24% u 2007 na 21% u 2014."
Sta kazes ti Darth na ovaj izvestaj? Broj katolika u Americi naglo se smanjuje.
"Katolicizm je iskusio vece gubitke zbog religijskih zamena, nego ijadna religijaska tradicija u U.S.A. Iznad svega, 13% ukupnih odraslih katolika u US su bivsi katolici - ljudi koji tvrde da su odrasli u katolicikoj veri, a sada se identifikuju kao bez religije, kao Protestanti, ili sa nekom drugom religiom.” Pew Research Center’s 2014 Religious Landscape Study.
Vidis Darth, dok ti svoje vereme i snagu trasis u huljenju na druge i potcenjivanju njihove veri i ucenja, tvoja braca i seste, na veliko traze Luterovo hriscanstvo ili se udruzuju sa drugim religijama a beze od katolicizma.
Najpametnije bi bilo da se speremis i da letis sto pre avionom u Waington i da spasavas svoju bracu koji traze sigurniji put spasenja.
Zar ne bi trebao da zamolis Biskupa da ti spremi smestaj i jednu prostoriju gde bi moga prijavit sluzbeno poruku i ponuditi duhovnu pomoc onima koji lutaju?
Ako nastavi da i dalje nazivas druge hriscane da veruju u blasvemacije i budalestine, uskoro ces se i sam naci medju onima koji sve cine sto mogu da pronadju Luterovao ucenje. Sta ces sada uviniti?
Poslednja izmena: