Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sto napisah napisah.
Ali sam napisao i sledece:
Ellen White je uzimala jednu kasicicu sa jajetom
Ipak, alkohol je štetan i u najmanjim količinama jer uništava moždane ćelije, i to je medicinski dokazano.
Proročice Jelo ne pij vina više
ni crna ni bjela jer mozak posiše
otrovno je jako, Laki kaže tako
Meni je žao , stavila sam nešto što nije istinaZao mi je Antonija, ali to ona tu ne pise. To je neko izmislio. Ta godina se ne spominje u prilozenom, tekstu.
Ja bih te savetovao, ne veruj svim izvesatalima, jer mnogo lazi proturaju se umesto istine.
Ne krivi njega za stvari koje prosipa, nego nju, jer je ona licemerno lokala vino, ždrala meso, a svojim zanesenim sledbenicima zabranjivala isto.
Zao mi je Antonija, ali to ona tu ne pise. To je neko izmislio. Ta godina se ne spominje u prilozenom, tekstu.
Ja bih te savetovao, ne veruj svim izvesatalima, jer mnogo lazi proturaju se umesto istine.
Meni je žao , stavila sam nešto što nije istina
Ne ispričavaj se Antonija, ti si u pravu, a ne Marko koji te pravi lažljivicom. Evo što je njihova proročica "prorokovala" 1856. godine.
Na konferenciji 27. svibnja 1856., Ellen White je "dobila viziju" koja je bila vezana za sudionike te konferencije. Evo što je zapisala "proročica":
Prikazana mi je grupa prisutnih na konferenciji. Anđeo mi reče: „Neki od njih će biti hrana crvima, neki će biti predmet sedam poslednjih zala, a neki će biti živi i ostati na zemlji da bi bili preobraženi prilikom Hristovog dolaska.“ (Ellen White, Svjedočanstva za crkvu, Vol 1)
Ne ispričavaj se Antonija, ti si u pravu, a ne Marko koji te pravi lažljivicom. Evo što je njihova proročica "prorokovala" 1856. godine.
Na konferenciji 27. svibnja 1856., Ellen White je "dobila viziju" koja je bila vezana za sudionike te konferencije. Evo što je zapisala "proročica":
Prikazana mi je grupa prisutnih na konferenciji. Anđeo mi reče: „Neki od njih će biti hrana crvima, neki će biti predmet sedam poslednjih zala, a neki će biti živi i ostati na zemlji da bi bili preobraženi prilikom Hristovog dolaska.“ (Ellen White, Svjedočanstva za crkvu, Vol 1)