L A Z, L A Z!, L A Z!
Uzimanje male kasicice alkohola sa drugim prodiktima za leik nije KONZUMIRANJE.
Još jednom hvala Bogu. Nakon Laodikeje Bog je i Marka upotrijebio da obznani kako je Ellen White konzumirala alkoholna pića.
To sto katiolicki novinari pisu o Adventistima,
97% katolika pojma nema da "Adventisti sedmog dana" uopće postoje. A katolički novinari uopće ne pišu o vama adventistima. Kad bi pisali, onda bi i katolici znali da postojite.
Moj sin je podpresednik tog Univerzitetskog centra, i svakako da zna sta se radi u tim bolnicama bolje nego ti i tvoji novinari. Uostalo vi nista drugo i ne pisete nego niestine,.
Ovo nismo izmislili "ja i moji novinari", nego je ovo objavio jedan adventist sedmog dana. Evo, pa uživaj u gledanju i slušanju:
A evo još nešto od jednog drugog adventista sedmog dana.
Nick Samojluk, adventistički aktivist i pisac koji se zalaže za zaštitu nerođene djece.
Većina adventista nije svjesna tih neoborivih činjenica, a mnogi od njih reagiraju zijevanjem. Siguran sam da odluka naše crkve
da profitira od ubijanja nevine nerođene djece ima tendenciju neutralizirati misiju Crkve Ostatka.
Nekada smo bili poznati kao oni koji su držali svih deset Božjih zapovijedi, dok je ostatak kršćanstva držao samo devet. Redefiniranjem izvornog i istinskog značenja Šeste zapovijedi Dekaloga i pružanjem usluga pobačaja našim pacijentima, postali smo poput ostatka svijeta.
Nekada sam katolicima pokazivao biblijske tekstove, ali to više ne mogu raditi gledajući ih ravno u lice. Ako bih to učinio danas, katolik bi me mogao pitati: "Što je gore, štovati Boga na pogrešan dan u tjednu ili ubijati nevina ljudska bića zbog prljave dobiti?"
Naš brod je pogodio moralni ledeni brijeg i moramo uključiti alarm. Ako nastavimo u ovom duhovnom mrtvilu, naš brod će zasigurno potonuti poput Titanika. Vrijeme je bitno! Hoćete li mi se pridružiti u ovoj svetoj misiji? Ne mogu to učiniti sam. Znam pola tuceta adventista koji dijele moju zabrinutost, ali trebamo stotine tamo gdje je sada samo šačica!
Sin je objasnio da se u Bolnicama ne nrese Abrtusi,
Sin ti, nažalost,
ne govori istinu. Ja zaista ne znam zašto. Možda ti je sin i jako uviđavan, pa te želi poštediti. Ako ti zbog ovoga skriva istinu, ja ga ne osuđujem.