- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Šta želi reći svojim komentarom? Da to nije istina? Pa činjenice govore drugačije. Sve dokle god im je ona sine qua non, nema govora o tome da su išta drugo do kult.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
HERISCANSKA ADVENTISTICKA CRKVA, ISTO JE TOLIKO CRKVA KAO I KATOLICKA.Šta želi reći svojim komentarom? Da to nije istina? Pa činjenice govore drugačije. Sve dokle god im je ona sine qua non, nema govora o tome da su išta drugo do kult.
HERISCANSKA ADVENTISTICKA CRKVA, ISTO JE TOLIKO CRKVA KAO I KATOLICKA.
Zanamo da vam je zbog toga muka, ali nase suze vam ne mogu pomoci.
Darth, upitja svoju barcu pravoslavce ko je otpao 1054. godine? pa ces tek tada dobiti pravi odgovor. Zao mi je, ali oni to dobro znaju.Mi na njihovu žalost nismo otpali,
Marko, ne razmeći se suzama.
Darth, upitja svoju barcu pravoslavce ko je otpao 1054. godine? pa ces tek tada dobiti pravi odgovor. Zao mi je, ali oni to dobro znaju.
> Dakle,Adventizam je zasnovan na proricanju Hristovog dolaska koji se nije dogodio i koji je sam po sebi(samo proricanje)neposlusnost Reci Bozijoj: ...
Pa i hriscanstvo je po tvojoj logici utemeljeno na zabludi jer su i Jevreji i Hristovi budući apostoli verovali da ce Isus doci da uspostavi zemaljsko carstvo, a sam Izrailj da oslobodi od rimske okupacije.
Eto najzad slazem se sa vama. Cinjenice vas nagone da pred svima priznate da neprestano pisete o Eleni Vajt, a nikad o Blazenoj Mariji.Ko ga je raslpakao? Činjenice? Žao mi je, ali zaista ne možemo ništa protiv činjenica.
Buduci da se Darth nije ocitovao, kako mozemo razumjeti on ti ja katolik iz Srbije...tako da Marko kasno na Kosovo stize...inace on ti je srpska kopija slapa - ali je slabiji apologet od njega, jer uvijek ceka da slap odgovori na teza pitanja, i onda ga Darth poklopi i zapecati - mislim slapov odgovor....
Kainos, daj molim te odjasni nam tu zvrzlamu. Ti kazes da je Darth katolik iz Srbije. Da li je i katolicki Srbin?