- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Što više pljuju advent. i EGV sve veći im je haos.
Selo gori, a oni se češljaju po forumu.
Hitler Mesija!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Što više pljuju advent. i EGV sve veći im je haos.
Selo gori, a oni se češljaju po forumu.
Hitler Mesija!
spiritizam,
New Age propisi o ishrani,
Klanje nerođene dece za novac,
njima omrznutu Katoličku Crkvu...
Istražni postupak, uslovljeno spasenje, lažna proročanstva, đavo kao nosilac žrtve za grehe, spiritizam, Enoh na Saturnu, negiranje Božanstva Isusa... New Age propisi o ishrani, budalaština sa kodom oblačenja.....
EGW vizija o propovedanju Subote
Videla sam, da treći anđeo, koji objavljuje Božje zapovesti i veru Isusovu, predstavlja one, koji prihvate poruku, i upozoravaju svet da čuvaju Božje zapovesti kao zenicu svoga oka. Na njihov poziv će mnogi prihvatiti Gospodnju subotu.
(Christian Experience and Teachings of Ellen G. White, strana 85-86)
Ponovo se se javlaj Vanga bugarska, sa svojim laznim vidjenjima.
Tako ja sam ko zna koliko puta kontrolisao neke njene izjave i mogu da posvedocima da njene rukopise niko nije popravljao niti menjao.
Zašto je Ellen White izbacila ovaj dio teksta? Iz vrlo jednostavnog razloga. Punih sedam godina, od 1844.-1851., Ellen White i svi oko nje vjerovali su i naučavali "Teoriju zatvorenih vrata". Dakle, vjerovali su i naučavali da je 22.10.1844. Isus prestao posredovati za grešnike i da je tada završilo vrijeme spasenja za grešnike. I naravno, nakon toga Ellen White i muž joj James White pokušavaju zamesti svaki trag tog učenja. Zato će njih oboje zajedno „klistirati“ (prepravljati) njene spise i objavljivati ih tako prepravljene. Što je najgore, Ellen White i James White sve su to činili uz znanje i suglasnost vodstva crkve ASD.