Darthovi najnoviji BISERI
(Napomena: sve izjeve sam kopirao iz Dathovih postova)
Niti smo pozvani da se pravdamo pred vucima u jagnjecoj koži.?????
Adventisti ovako negeruju i Hrista kao Mesiju: = Laz! Laz! Laz!
Sola Scriptura je od Satane licno. =Laz! Laz! Laz!
vi namecete svoje mišljenje i svoje doktrine. Vi ne ja. Vi hulite, ne ja. = Laz, Laz!
Ne napadam licnost, nego kult. =Laz! Laz! Mi nismo kult nego Crkva. Pre si ti kult!
Cim neko pocne sa "biblija ovo, biblija ono" upali se crveno svetlo, a ako pocne sa shabatima, icem i picem, napadima na ostale, pali se signal za uzbunu. Sotoni smeta Istina iz Biblije, a posebno zapovest o Suboti.
Sa akolitima takvog kulta rasprave nema. =Laz! Mi nismo kult nego CRKVA, a ti nisi u stanju da to izmenis. Zato nerviraj se, niko ti ne brani.
Adventisti, cak i da im priznamo "Hrišcanstvo" nisu braca kojoj treba verovati, nego peta kolona koja radi za neprijatelja. = Laz. Adventisti izvrsavaju Hristov nalog, a ti pljuijes na sve.
Negiraju Sina, cime negiraju i Oca, negiraju utelovljenje, i uskrsnuce. =LAZ! Laz je da adventisti negiraju Sina! Laz je da negirasju utelovljenje i vaskrsenje. To su Darthove, super lazi!
A što je možda najgore niti pravom Bogu ne služe. =LAZ, kome bogu sluzi Darth?
Bog je Jedan, dakle kome on i njemu slicni služe? Bogu ovoga sveta, sinu pogibli. =LAZ, LAZ! LAZ!
Da obesi bibliju macu o rep? Toliko Darth postuje Bibliju.
Adventisti ne veruju u Trojstvo. =Laz! Laz! Laz!
Tu je i verovanje u Duha Svetoga, prema kome, a to je prava hula. =LAZ! Laz!
Ovi što subotu caste, ne mogu da prihvate da je Bog postao covekom. =LAZ!, LAZ! LAZ!
Nje to adventisticki mesija, Oni cekaju Isu i Mahdija... =LAZ!, LAZ! LAZ!
Sve što je ona radila, pisala, izgovorila je za njih kao da je Bog govorio. Njena "nezabludivost" je aposlutna. =LAZ! LAZ! LAZ!
Njihova su dela subotarenje, veganizam, biblicarenje, propisi o ishrani. Pa sta onda?
Njihova vizija Boga je daleko kako od Hrišcanske. =LAZ! LAZ! LAZ!
Nego razoktrivam istinu o vašem kultu, a kult jeste. =LAZ! LAZ! LAZ! MI nismo kult, nego CRKVA.
Uce da je Isus bio samo stvorenje. Tema Duh, dusa i telo, str. 70. =LAZ, LAZ! LAZ!
Oni negiraju ne samo Isusovu Božansku prirodu, nego i ljudsku. Religijske ves, str 132) =LAZ! LAZ! LAZ! LAZ!
Retko ko shvata da su ovi kultisti. Rat na forumu str. 119. LAZ, LAZ.
Mi smo Crkva, a ti udri glavom u zid nemozes to promeniti.
Adventistima zaista ništa nije bitno sem: shabata, ica i pica, istražnog postupka, i naravno Ellen Gould Harmon White. Sv. Trojstbvo str. 293. Laz! Laz! Laz!
Upravo ovo i govori o tome da su oni Boga na svoju sliku stvorili. Religijske vesti str. 132. Laz! Laz! Laz!
Ovde smo naveli samo 24 Darthove lazi. Nastavljamo potragu za njima, jer on nema istinu da nam propoveda, zato daje nam ono sto ima.