Za Harriy odgovor:
Kao prvo ja nikada nisam rekao da se treba pokloniti Isusu, a da je on jedino ime koje je dano coveku kroz koje se covek moze spasiti!!!
Bogu ocu se treba klanjati i u duhu mu se moliti jer bog je Duh.Ali Isusu se jesu klanjali i on se nije protivio.
A za ostale postove na stranici 10 jos uvek spremam svoje odgovore cucemo se kasnije.
Primetio sam da ti se nesvidja kad otkrivam istinu o Muhamedu i islamu,ali ti se svidja kad otkrivam Istinu o crkvama ja napadam sve i kopam svuda samo da dokazem pravu istinu i sebi i drugima.
Ja sam govorio o islamu i muhamedu u vremenu VI-VII veka kako je postao prorok hteo sam da ti pokazem da on i Isa nemaju nista zajednicko Isa je ;Isceljivao,vaskrsavao,ucio,blagosiljao,prastao grehe,ucio ljubavi,
I najvaznije odkupio je ceo svet od Oca svojom krvlju.
A Muhamed,je zenio 6-godisnju devojcicu a kad je imala 9g on je nju lisio nevinosti sramota,klao je jevreje i hriscane u Saudijkoj arabiji on je poceo, arabi su zavrsili.Zasto danas nema nijednog jevreja i hriscana u S. Arabiji ? Ima ali samo koji su primili islam i to iz straha da ih ne pobiju.Stremio se bogatsvu,i bio je na celu armije koja je palila,ubijala ,sekli glave itd. Ako hoces da kazes da ja lazem evo priloga sledbenika "Muhameda"
Cele kula u nisu a da negovorim u armeniji,i ostalom svetu gde je prosao islam Muhamedov koji mu posla Djibrael tj isti andjeo koji najavi spasitelja posle donosi vest da secu glave ako ne prime islam zar nije tako bilo.
Ako lazem ja nelaze istorija brate.
Ti ovo nisi radio i to se ne odnosi na tebe ali religija u koju verujes je pogresna, ako treba seci glave da bi primio neciju religiju ta religija nije prava brate a muhamed i njegovi potomci u veri koji su primili islam itekako su kasapili u ime Allaha i opet ce samo da se doseli odredjeni broj Arapa u evropu i skandinaviju samo u skandinaviji ih ima oko 3 000000-na a za evropu da nepricam itd.
Bio bih nepravedan prema tebi i sebi kad nebih rekao da Hriscani to isto nisu radili, jesu ite kako pogotovo Rimokatolici,ja ih licno ne priznam za Hriscane,jer su narusili zakon "LJubi bliznjeg svog kao samoga sebe"
Zato sam izasao iz Babilona velikog u kome spada i Islam,islam nije religija a Serijat-zakon,imperijalizam savetujem ti da malo bolje izucis istoriju islama sta je zapravo Islam.
Evo pa gledaj Brate:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=URDfbbrWkOE#!
Ja sam dovoljno naucio o Islamu,pravoslavnima,katulicima, JS-ma,jevreima,o yudi,budizmu,Hinduizmu,sintoizmu itd.Tako da mogu danima i nocima da diskutujem sa njima s najacim istorijskim argumentima-faktima.
Zato sam ti rekao nista licno brate samo fakti,arheologija,istorija,Biblija,Kura´n casni,Septugrame,Monuskripti,Codexi i nista drugo,ako to sto sam nabrojao laze onda lazem i"JA"
Ja sam prema svim religijama takav nije nista licno nista prema tebi!!!
Ali imam protiv onog ko je pisao kur´an jer je iskasapio istinu o Gospodu Isusu Hristu a nije cak ni posedovao Tevrat,indji itd.
Pozdrav za sada.
Za Harry!!!
Evo jos nesto zasto nije konkretno napisao Muhamed da se netreba klanjati idolima,"KAMENU" likovima itd,kao na primer u meki gde se klanjaju crnom meteoritu koji je navodno sam Allah poslao kad u bibliji pise ovako:
Iza. 42:8, JB: “Ja, Jahve mi je ime,
svoje slave drugom ne dam, niti časti svoje kipovima.”
Ivan 4:23, 24, JB: “Istinski će se klanjatelji klanjati Ocu u duhu i istini jer takve upravo klanjatelje traži Otac. Bog je duh i koji se njemu klanjaju, u duhu i istini treba da se klanjaju.” (Oni koji se moraju služiti slikama i kipovima da bi razvijali vjeru ne štuju Boga “u duhu”, nego ovise o onome što mogu vidjeti svojim očima.)
Djela 17:29, JB: “Ako smo dakle rod Božji, ne smijemo smatrati da je božanstvo slično zlatu, srebru ili kamenu, liku isklesanu umijećem i maštom ljudskom.”
1. Ivan. 5:21, JB: “Dječice, klonite se idola!”
3. Mojs. 26:1, 2, Ša, 2006:
“Ne smijete u svojoj zemlji sebi praviti idole i postavljati kamene likove i spomenike, niti podizati kamenje sa slikarijama, da im se klanjate. Jer ja, Gospodin, jesam Bog vaš.” (Nikakav kip niti slika nisu smjeli biti postavljeni da im se ljudi klanjanju i štuju ih.)
1. Kor. 10:14, 20, Ru: “Upravo zato, ljubljeni moji, klonite se idolopoklonstva! (...) Ono što se žrtvuje, žrtvuje se demonima, a ne Bogu. A ja neću da vi budete u zajedništvu s demonima.”
Zar se ovako klanja istinitom Bogu iz tevrata???
Izvini brate ali neki muslimani da kazem tako su postali gori od rimokatolika,pravoslava,budista i td kako ja mislim ovo je cisti "IDOLOPOKLONIZAM"
POZDRAV