Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Sarrdy:
Tako se moze razgovarati brate Sarrdy! Postavis odredjene misli, dajes svoje misljenje i dopusitis da imam i ja misljenje, drugacije ako je tavo. I onda zakljucimo ko je razumski u pravu, a ko ne. I prihvatimo ono sto je istinito.
Ja u tvom zakljucku vidim gresku u matematici. Tvoj zakljucak nije tacan!
Da vidimo: nebesa i Zemlja 6 vremenskih razdoblja.
nebesa: 2 vremenka razdoblja.
Zmelja : 4 vremeska razdoblja.
Zajedno: 6 vremenskih razdoblja.
Samo Zemlja sa svim sto je na njoj: 4 vremenska razdoblja, i to dva za golu Zemlju i 2 za "opremanje" Zemlje.
Kada ti neko kaze imamo na vagi 4 kg krstavaca od cega su 2 kg paradajz.
Ti, ako poznajes matematiku iz posnovne slkole 1. razreda, zakljucis sasvim ispravno da tu nema 6 kg necega, nego cetiri kg, i to 2 kg. paradajza i 2 kg krastavaca.
Tako da tvoj zakljucak nije tacan. Ni sa stanovista 1.razreda osnovne a kamo li vise matemtike.
Zaključak: Obrati sad paznju, 6 dana pogledaj [Quran.7:54, 10:3, 11:7, 25:59....]. Dok drugi stavci u Quranu daju oprecan izvjestaj [Quran 41:9] stvorio Zemlju za 2 dana, [Q.41:10] sva priprema u vezi uredivanja Zemlje je uzelo 4 dana.Sva nebesa je zvrsio za 2 dana [potvrda toga je u Quranu.41:12] Sada se pozabavimo sa matematikom: 2 [za zemlju] +4 [za svu pripremu u vezi Zemlje] +2 [za nebesa]=8 dana; a ne 6 dana kako Quran objasnjava.
Tako se moze razgovarati brate Sarrdy! Postavis odredjene misli, dajes svoje misljenje i dopusitis da imam i ja misljenje, drugacije ako je tavo. I onda zakljucimo ko je razumski u pravu, a ko ne. I prihvatimo ono sto je istinito.
Ja u tvom zakljucku vidim gresku u matematici. Tvoj zakljucak nije tacan!
Da vidimo: nebesa i Zemlja 6 vremenskih razdoblja.
nebesa: 2 vremenka razdoblja.
Zmelja : 4 vremeska razdoblja.
Zajedno: 6 vremenskih razdoblja.
Samo Zemlja sa svim sto je na njoj: 4 vremenska razdoblja, i to dva za golu Zemlju i 2 za "opremanje" Zemlje.
Kada ti neko kaze imamo na vagi 4 kg krstavaca od cega su 2 kg paradajz.
Ti, ako poznajes matematiku iz posnovne slkole 1. razreda, zakljucis sasvim ispravno da tu nema 6 kg necega, nego cetiri kg, i to 2 kg. paradajza i 2 kg krastavaca.
Tako da tvoj zakljucak nije tacan. Ni sa stanovista 1.razreda osnovne a kamo li vise matemtike.