Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
gera i Sarddy, zao mi je, ali vas trud da ukazete da se neko moli pogresnom bgu, a narocito musliman, jeste grubo vrijedjanje ljudi koji sebe nazivaju muslimanima.
Zasto?
Jer ako ti ja kazem da jha vjerujem da je Allah Svemoguci Bog Koji je stvorio Adama, koji ga je istjerao iz Raja, Koji je slao ljudima poslanike kao sto su Abraham, Mojsije, ,.... Hrist i Muhammed a.s. koji je ljudima poslao knjige kaos to su Tora, Psalmi, Jevandjelje, Kur'an i ostale koje rastavljaju isitinu od neistine, a ti
pronalazis neke paralele, slicnosti i lazi ubjedujujuci mene da ja vjerujem u ono sto kazem vrlo jasno da ne vjerujem (bog mejseca, kceri sunca i mejseca i slicne paganske budalastine i bajke) ja se pitam ko ste i kakve su vam namjere?
Kome sluzite i s kojim ciljem?
Ja nisam rekao da vi ne vjerujete da je Hrist bog, ako tako kazete. Vi kazete - vi vjerujete.
Trazio sam od vas samo da i meni pokazete na kojem mjestu Hriost za sebe kaze: ja sam bog.
I rekao sam vam da ne uvazavam sta drugi o tome kazu osim Hrista.
Vi meni govorite u sta ja vjerujem i pored toga sta vam ja kazem otvoreno u Koga vjerujem !?!?!?!?!?!?
Necuveno!
Brate Harry nemoj ti mene da zalis ja cu se truditi jos vise,svim svojim umom svom svojom snagom i razumom da pomognem bratu da se spase u Hristu.
Kao sto vidim jos mi nisi dao ni jedan dokaz da je kur´an tacan ja cekam!!!
Veceras ili sutra ujutro cu ti postaviti ajete,sure da vidi Sarrdy, kako jedan Musliman voli Hrista i Hriscane,Jevreje i ostale nemuslimane.
Kakav je u stvari bio taj vas Muhamed i sta je radio s ljudima kako im je seko glave stopala,ruke,i cekao da zrtva umre polagano do istice krvlju.
Ja brate poznam kur´an bolje nego sto ti mislis znam sve o Muhamedu,da je bio sadist, rasist,pedofil,ubica itd,takav covek sigurno nije od Boga a od sotone.
Dok nasa biblija Gospod Isus Hrist uci o dve najvece zapovedi koje su ikad recene na zemlji a tosu:Ljubi bliznjeg svog kao samoga sebe,ljubi Gospoda Boga svog svim svojim umom,snagom,bicem,i razumom,vas Kur´an i muhamed uce ubite svakog Hriscanina,jevreja,ne muslimana ako ne prihvati islam,secite palite ubijajte ih sve koji se ne pokloni Allahu i njegovom proroku Muhamedu.
tako uci Muhamed.
A ovako se dogovara lukava je to religija ako je uopste religija islam je Geopoliticka religija brate.
Nemoj da mislis da hocu ovim da te vredjam ti se samo moli Allahu to je tvoje pravo ja samo zelim da ti pomognem da shvatis sta je u stvari islam, nijedan musliman mora i nesme nesme da voli Hriscane,i jevreje,ne muslimane, jer to je zakon Muhameda,Kar´ana,Allaha.
A to sto islam ima savrsenu masku pa mnogi nerazumeju da u stvari ide islamizacija Amerike,evrope,afrike itd, krace islam zeli da vrati osmansku imperiju i da zavlada celim svetom nije amer lud sto cisti istok zna on sta radi.
Ponavljam brate Harry nemam nista licno protiv tebe ali govorim ono sto vidim iz dana u dan i sta citam po internetu i TV-u.
A ono sto citam u K´uran-u kosa mi se dize na glavi a ti ili nepoznajes dovoljno kur´an ili nezelis da se zna sta tamo pise ali ne brini imam ja prijatelje bivse muslimane koji su primili Hriscanstvo pa mi oni pomazu kako da razumem kuran.
Sarrdy pogledaj ovaj link a mozes i ti Harry bilo bi ti od koristi.ислам, pritisni dvaput ako ne otvara.
Pozdrav Braco.
Poslednja izmena: