Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Isto tako i Tuberkuloza i HIV proizvode identican protein! To nije dokaz

Posebno ako se u obzir uzme i činjenica da je TBC bakterijska infekcija (Baccilus Cochus Tuberculosis) a ne virus.

Dakle, ne treba mešati babe i žabe, jer ne zaboravimo, virus je daleko manji, daaaleko od bakterije, koja je jednoćelijski organizam. To što recimo proizvode identičan protein ne znači ništa više od toga da se radi o respiratornim infekcijama.

Ako se to uzme u obzir, onda i ne čudi sličnost simptoma.

A da bi se kod recimo, u slučaju smrti dva pacijenta dokazalo radi li se o virusnoj ili bakterijskoj infekciji, potrebno je uraditi forenzičku, obdukcionu analizu.

Naime, TBC uništava pluća na jedan način, dok recimo Covid -19 to čini na potpuno drugačiji način.

Od svih slučajeva, svih smrti pripisanih Covid -19 niti jedan jedini nije potvrđen obdukcijom - autopsijom.

WHO je zabranila obdukcije sve dok traje pandemija.

Zašto?

Pa da bi se sve smrti od respiratornih infekcija pripisale Covid-19 i da bi se sakrilo pravo dejstvo virusa....
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Nekako imam utisak da što god da se postavi ti ćeš negirati i vraćati se starim tvrdnjama. Kako želiš.

Ovo su najnoviji podaci - 'mladi' dva tjedna.

Ministarstvo zdravlja Srbije je deklariralo i ustvrdilo:

1. Nemamo znanstveni dokaz da je PCR test za detektiranje SARS-COV2 pouzdan.

2. Nemamo znanstveni dokaz o izoliranju virusa SARS-COV2.

3. Nemamo znanstveni dokaz da zaštitne maske spriječavaju prijenos virusa SARS-COV2.

P.S. Lako budalama, ali teško ljudima s njima.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Pa citirao sam ti šta kaže Miloš Babić. Virus je očišćen od svih primesa...ti ne veruješ. Ali je čovek, molekularni biolog to lepo objasnio.

Nije ociscen, samo je izvucen zajedno sa tkivom i drugim primesama, stavljen na kulturu i uzgajan (to ti je isto kao da si uzeo bris iz nosa i umozavao ga, razlike nema nikakve). I pri tom ta kultura sigurno nije bila ljudska!

Na kulturi mozes dakle da umnozavas bilo koji RNK! A samo telo proizvodi mnostvo RNK! Zato ti ne znas da li je bas taj specificni RNK uzrok bolesti.

Dakle, oni nikog nisu zarazili time, nisu dokazali da je to sto su izdvojili patogen! Nisu procistili taj uzorak od tkiva i drugih primesa, pa samim tim ne postoji dokaz da se radi o virusu!

Taj RNK moze dakle biti ono sto telo proizvodi u tom momentu, da bi pruzilo instrukciju celiji kako da se brani. Ne mora biti strani spolja unesen patogen!

Cak i da jesu izolovali virus, ako nemas cist uzorak, preciscen (a nemas), ne mozes izvlaciti sekvencu! I oni sekvencu zato i nemaju, ona se bazira na pretpostavci!

Dokazi mi dakle da imas sekvencu? Kako ces ti da izvuces sekvencu kad nisi precistio uzorak, kad on sadrzi jos tkiva u sebi, koja sadrze i druge RNK molekule?

To sto ti navodis autoritete, nije dokaz da oni znaju o cemu pricaju, i moguce je i da namerno manipulisu!

Nema tu primese drugih virusa. Jasno je. Sve sam pisao to ali ti opet ponavljaš isto. Nekako imam utisak da što god da se postavi ti ćeš negirati i vraćati se starim tvrdnjama. Kako želiš.

Ne negiram ja nesto iz inata, vec zato sto znam o cemu pricam! A taj tvoj Babic nema pojma sta prica, ponavlja mantru isto kao i ti! Ili namerno laze!

Tvoj stav je da nikakvi dokazi nisu dovoljni. Ok, razumem. Pisaćemo kasnije.

Dokaz je samo onda kada izdvojis RNK, pa njime zarazis drugu osobu! Onda si dokazao da je taj specifican RNK uzrocnik bolesti!

Tako se dokazuje virus!

A to sto si ti nesto "uzgojio" na kulturi, nije dokaz, jer svaki RNK ce se umozavati i los i dobar! Telo naime samo proizvodi mnostvo RNK molekula! I to nije dokaz da imas RNK koji je usao u telo spolja!

Takodje, izolat je onda kada je virus posebno izdvojen, bez primesa, bez kulture, bez icega, i tek tada mozes izvlaciti sekvencu iz njega!

Cak i da su oni pravilno izolovali ovaj RNK virus (a nisu), to nije dokaz da je on uzrocnik bolesti, i samim tim praviti vakcinu baziranu na njemu je glupost nevidjena! Vidimo naime da vakcine i ne deluju i nisu efikasne, a nisu zato sto taj RNK i nije uzrok bolesti! On je posledica necega, ko zna cega! Zato imamo toliko pozitivnih, sto testiraju na RNK koji se vec nalazi u svima nama, odnosno stvara se pod odredjenim uslovima! Pa asiptomatski nosioci takodje imaju taj RNK ali ne oboljevaju!

Veoma prosto i jednostavno, samo sto tebe ro ne interesuje! Ti verujes sta ovi naklapaju jer su "autoriteti"!
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Nije ociscen, samo je izvucen zajedno sa tkivom i drugim primesama, stavljen na kulturu i uzgajan (to ti je isto kao da si uzeo bris iz nosa i umozavao ga, razlike nema nikakve). I pri tom ta kultura sigurno nije bila ljudska!

Naravno da je ljudska. Na ljudskim ćelijma uzgajena.

Babić je lepo objasnio da je očišćen od svih drugih virusa..ne pokazuje ni jedan drugi virus osim COVID-19.

"Testovi koji su razvijeni u mesecima nakon što je ova studija objavljena su koristili standardizovane izolate kao dokaz. Takođe, svaki od tih testova je morao da pokaže da NE detektuje NIJEDAN od iole čestih drugih ljudskih virusa. Grip, RSV, drugi koronavirusi, sve mora da bude potpuno negativno u testu čak i kada se doda u visokoj količini, da bi test mogao da prođe kontrolu i da izađe na tržište,"-Miloš Babić
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
P.S. Lako budalama, ali teško ljudima s njima.

Ne znam da li se radi o budalama ili o onima koji svojim ponašanjem žele to da budu.

Zašto ovako pišem? Zato što iza budala (ne nisu oni budale, o ne izabrali su to da budu) stoji nešto mnogo gore.

Naime, budala od rođenja nije kriv za svoje stanje, no ako neko odabere da bude budala (ponavljam ne radi se tu o budalama) onda je potrebno znati šta ih je to navelo da postanu takvima. I tu dolazimo do spoznaje od koje se svakom normalnom čovjeku, svakom tko razuma ima, diže kosa na glavi a želudac prevrće od gađenja.

Naime radi se o duhu koji te kako ih ti nazivaš "budale" vodi, i koji svakim postupkom, svakom izjavom, pokazuje svoje lice.

Pitaš se koji je to duh?

Duh koji vodi one koji sebe Kršćanima nazivaju, čiju zajednicu članovi njezini nazivaju "vjernim ostatkom", duh je ovoga:



"
Predsjednik 'Judicial Watch' [aktivistička grupa koja nadgleda rad Vlade], Tom Fitton govori o novim okrivljujućim dokumentima koji pokazuju da je
u doba Obaminog mandata FDA ['Food and Drug Administration'; odgovorna za odobravanje da je neka hrana ili lijek u redu za konzumaciju] kupovala dijelove tijela fetusa:
"- FDA je kupovala 'netaknute lubanje beba, starih 18 do 24 tjedna, za 515 dolara po lubanji'.
Što mislite o toj navodnoj prodaji dijelova tijela fetusa FDA?"
"- To bi trebalo izazvati moralno i pravno zgražanje građana Sjedinjenih Država i poreznih obveznika.
Njihovi porezni novci koriste se u osnovi za kupnju mrtvih tijela nerođenih ljudskih bića.
Oni komadaju njihova tijela i prodaju njihove glave, prodaju njihovu jetru, prodaju druge dijelove njihova tijela i vidite, neprocjenjivo.
To nije nikakva 'gomila stanica'.
To su organi.
To su lubanje beba starih do 24. tjedna trudnoće.
I nema sumnje da bi ih svaka normalna osoba nazvala ljudskim bićima.
A njihovi se organi komadaju i prodaju.
Znate, mi imamo i druge dokumente i još jednu tužbu koju smo podnijeli u ime "Centra za napredak medicine" koji je ukazao na masovnu operaciju na sveučilištu u Pittsburghu, financiranu također sa našim poreznim novcima.
Fauci-jeva agencija bila je uključena također u to.
Tako da bi i Fauci-ja trebalo pitati o podršci njegove agencije o funkciji istraživanja sjeckanja tih organa.
Radi se o 'Dućanu sjeckanih organa fetusa'.
Obamina administracija je očito bila uključena u to.
Trumpova administracija je shvatila što se događa i zatvorila ih je, ali sada je objavljeno da je Bidenova administracija spremna ponovno otvoriti pipu za financiranje ove vrste barbarstva.
Ovo su najgori dokumenti o ponašanju neke Vlade, koje sam ikada vidio u svom životu."

Taj samozvani "vjerni ostatak", ta zajednica čiji sledbenici sebe Kršćanima nazivaju, je saučesnik, dobavljač u ovom "biznisu".... duboko surađuje s "medicinom"....

Čiji je to duh?

Božiji svakako nije.

Stoga, uzaludno je uopšte nekome tko vjeruje u blasfemije koje ta "zajednica" propoveda, netkome tko je svojom voljom odlučio da postane, kako ti kažeš "budala", dokazivati činjenicama bilo što.
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Babić je lepo objasnio da je očišćen od svih drugih virusa..ne pokazuje ni jedan drugi virus osim COVID-19.
Covece shvati, nije ociscen sadrzi primese! I po samom tekstu je jasno da nije! Sad i to treba da dokazujem? Pa oni su sami priznali da nemaju prociscen uzorak, to su trazili da im daju i u americi i u Srbiji pa nisu mogli!

Znas li ti sta znaci procistiti nesto? Ne sme da sadrzi nikakve necistoce! Oni su samo izvukli tecnoscu, to je kao da si bris uzeo! I onda su uzgajali, a taj uzorak sadrzi svasta u sebi, nije cist!

Testovi koji su razvijeni u mesecima nakon što je ova studija objavljena su koristili standardizovane izolate kao dokaz. Takođe, svaki od tih testova je morao da pokaže da NE detektuje NIJEDAN od iole čestih drugih ljudskih virusa. Grip, RSV, drugi koronavirusi, sve mora da bude potpuno negativno u testu čak i kada se doda u visokoj količini, da bi test mogao da prođe kontrolu i da izađe na tržište,"-Miloš Babić

To nije dokaz da je prociscen! To sto navodno ne detektuje ni jedan drugi virus! Labaratorijski ne detektuje, ali oni nisu bolesne pacijente testirali, nego su testirali tako sto su ubacivali uzorke virusa u sam aparat, simulirajuci! To se tako ne proverava!
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
To nije dokaz da je prociscen! To sto navodno ne detektuje ni jedan drugi virus! Labaratorijski ne detektuje, ali oni nisu bolesne pacijente testirali, nego su testirali tako sto su ubacivali uzorke virusa u sam aparat, simulirajuci! To se tako ne proverava!

Ma nisu ni to radili.

Shvati, virus Coivd -19 je detektovan, tačnije "detektovan" samo i isključivo samo po "potpisu" (RNK i proteini) nije uhvaćen i detektovan elektronskim mikroskopom u zaraženom uzorku.

A Covid ima potpis identičan influencama (Gripovi) i drugim virozama, kao i mnogim bakterijskim infekcijama.

Nije potrebna laboratorija iz SF filmova za to, dovoljna je i tehnologija iz 60-ih godina prošlog stoleća (elektronski mikroskop).

Shvati, informacije o zarazi, o bolesnima, o smrtnosti, uzrocima smrti kod obolelih su dobijene polovičnom (cherry picking) analizom.

I na osnovu takve analize stvorene su "vakcine".... otuda i neuspešnost istih.

Zato nas i kljukaju kontradiktornim informacijama.


Nemaju ništa, jer ništa nisu ni radili.

Potpuno identično subotarskom (i ostalom Mileritskom) tumačenju Svetog Pisma.


E sad kada te dve stvari spojiš, a histerija oko ovog virusa sumnjivo podseća na histeriju oko Milerita, onda ti postaje jasno da sve u vezi ovog virusa smrdi.
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.398
Covece shvati, nije ociscen sadrzi primese! I po samom tekstu je jasno da nije! Sad i to treba da dokazujem?

Čovek koji se time bavi kaže da jeste, pročišćen. Kako se to izoluje virus..kojom metodom? Još mi nisi to odgovorio?

To nije dokaz da je prociscen! To sto navodno ne detektuje ni jedan drugi virus! Labaratorijski ne detektuje, ali oni nisu bolesne pacijente testirali,

Pa Mire, kako nisu bolesne pacijente testirali...pa na kome se sprovod PCR test osim na uzorcima od odbolelih. Baš imaš nameru da pošto poto pokažeš nevalidnost i ne slušaš nikoga osim ono što bi voleo čuti.

Znači, uzorci od pacijenata pokazuju da li ima ili ne taj virus.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.255
Jedan u nizu procesa izolacije je i RT-PCR metoda, i prebacivanje transkripcijom u DNK. Ali to nije izolacija, to je lakrdija!

Zapazite tekst koji sam boldovao crvenom bojom (sto je dokaz da uzorak nije cist, a po pravilu ti moras imati cist uzorak pre njegovog umnozavanja):

"Из делова тела у којима се COVID-19 вирус обично депонује, као што су нос или грло, се узима узорак који се потом третира са неколико хемијских раствора чиме се уклањају протеини или масти и оставља само РНК у узорку. Тако добијена РНК је мешавина генетског материјала појединца и РНК вируса, ако је присутан.

Помоћу посебног ензима РНК се реверзно транскрибује у ДНК, а онда се додају кратки фрагменти ДНК који су комплементарни са одређеним деловима транскрибованог вирусног. Ако је вирус присутан у узорку, ови фрагменти се везују за циљане делове вирусног ДНК. Неки од додатих генетских фрагмената се користе за изградњу ланаца ДНК у процесу умножавања, а други за изградњу ДНК и додавање маркера ланцима, који се потом користе за детектовање вируса.

Ова мешавина се потом поставља у RT–PCR машину која се циклично креће кроз температуре које загревају и хладе мешавину и тако доводе до специфичне хемијске реакције којом се стварају нове идентичне копије циљаних делова вирусног ДНК. Овај циклус се потом понавља, а сваким циклусом се претходни број дуплира. Стандардни real time RT–PCR обично пролази кроз 35 циклуса, што значи, да на крају процеса, добијамо 35 милијарди копија делова вирусног ДНК из сваког ланца вируса присутног у узорку. Kaда се пређе одређена количина флуоросцента, то је сигурна потврда присуства вируса."



A evo sta kazu pravi lekari:

" Eurosurveillance navodi: „Otkrivanje virusa reverznom transkripcijom-PCR (RT-PCR) iz respiratornih uzoraka široko se koristi za dijagnosticiranje i praćenje infekcije SARS-CoV-2, te sve više, za određivanje infektivnosti pojedinca.

Međutim, RT-PCR ne pravi razliku između infektivnog i neinfektivnog virusa. Razmnožavanje virusa iz kliničkih uzoraka potvrdilo bi prisutnost virusa, ali testiranje nije široko dostupno i zahtijeva objekte visoke biološke sigurnosti«(4).

CDC priznaje da "trenutno nema validnih izolata virusa 2019-nCoV" i upotrijebio je genetski modificiranu staničnu kulturu alveolarnog adenokarcinoma pluća za "oponašanje kliničkog uzorka" (5).

Čini se, dakle, da nemamo valjane kliničke uzorke, imamo test koji je nespecifičan i ne pravi razliku između infektivnog i neinfektivnog virusa, a uslov je da objekti budu na 3. nivou biološke sigurnosti da bi cak mogli da se bave otkrivanjem virusa, ali ipak mi verujemo da virus postoji!

Dakle, gdje je virus?"
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.346
Čini se, dakle, da nemamo valjane kliničke uzorke, imamo test koji je nespecifičan i ne pravi razliku između infektivnog i neinfektivnog virusa, a uslov je da objekti budu na 3. nivou biološke sigurnosti da bi cak mogli da se bave otkrivanjem virusa, ali ipak mi verujemo da virus postoji!

Dakle, gdje je virus?"

Mire, nemoj tako. Jovan Boga odbacio i počeo vjerovati i klanjati se virusu, a ti njemu - nema virusa. Srce će čovjeku sada stradati, povuci sve ovo što si gore pisao. Reci Jovanu da si se šalio. ;)
 
Natrag
Top