Ja nisam hteo da se zatvori tema. To je već odluka administratora. Ja sam za to da se Željku skrene pažnja da bude pristojan. To sam želeo.
To si trebao da znas, jer ono sto sledi nakon prijave jeste zakljucavanje teme. Tako uvek biva. I ja sam prijavio Tripa kad je vredjao i zakljucali su temu. Ubuduce da znas, sta sledi..
Eto sada vidiš zašto sam protiv svih vrsta nemira, buna, nasilja itd. Ovim sam pokazao samo doslednost.
Nas sukob ovde nije fizicki. Niko nikog ne mrzi, pa i da ti kazem nesto malo grublje nekad, to ne znaci da mi nisi drag ili da te mrzim.
Potpuno je drugaciji nas sukob ovde, jer mi smo Hriscani, a drugacije je ono sto se desava napolju i vezano je za vakcine..
Ne verujem da te Slap mrzi..
Ne znam kako iko na formumu može da proguta sve njegove ružne reči i da ga i dalje podržava, lajkuje mu i da ga smatra nekim "autoritetom"..u čemu samo?
Ja ne lajkujem osobu, nego ono to sto ona pise. Da li se sa vecinom napisanog slazem ili ne, to je merilo. A da li je napisao Adventista, Jehovin Svedok ili neko drugi, cak nehriscanin, to nije vazno. Ja sam lajkovao i Arijanine postove, ako je to njeno pravo ime ne znam..
Ako tebe bude neko vređao od strane druge strane veruj mi da ću te prvi zaštiti. I bilo koga. Red i poštovanje mora da se zna i održava.
Ako ti nesto znaci, ja sam vec ranije Slapu skrenuo paznju i rekao da te ne oslovljava takvim imenima, i da to nije lepo. Ja ne podrzavam takav govor. Ali ja nisam gledao kako vi jedan drugog oslovljavate, vec smisao teme, i sta ste po temi pisali, jer smatram da je u ovom trenutku to najvaznije, a ne kako je ko koga nazvao..
Ti si verovatno imao pravo ovako reagovati, ali ja licno ne bih. Mislim da je ipak s obzirom na ozbiljnost teme bilo bolje da si to precutao..