- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Sve što je istina njima je paradoksalno. Nema tu pomoći, nažalost.
Nažalost tako je, jer primiše Duha Laži, da ih navodi na Hulu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sve što je istina njima je paradoksalno. Nema tu pomoći, nažalost.
Nemas ti blage veze sa cinjenicam koje stariji i ko ima vrhovni autoritet. Poznato nam je da biste vi katolici zeleli da budete gospodari sveta i vrhovni autoritet, zao mi je vidite da tako nije niti moze biti.Pitam se samo kome dokazuješ već dokazanu Istinu. Onima kojima je "otelotvorenje" Duha žena udarena u glavu, čiji jezik je govorio, a ruke pisale bogohulnosti?? Njima??
A zasto se ti toliko bunis na istinu, zato sto si i ti udaren u glabvu anije samo neko drugi.
Čekaj, šta je njima paradoksalno? To da je Isus rekao apostolima da idu i naučavaju? Ili to što je Biblija mlađa od Crkve, kako fizički, tako i po autoritetu?
Poznato nam je da biste vi katolici zeleli da budete gospodari sveta i vrhovni autoritet,
A tko ti je to rekao? Miroljub Petrović?
Zasto onda u crkvi postoje slike i kipovi?
I te kako se u crkvi klanjaju i slikama i kipovima.
Nikada Hristos i apostoli nisu nacinili promenu u deset zapovesti sa subote na nedelju.
Prva crkva je postovala subotu,
a tek od polovine drugog veka kada se paganski dan sunca ugnjezdio u crkvi,
Zašto vi EGWisti sve ovo ne činite? S druge pak strane, kršćani koji su dolazili iz poganstva niti su odmarali subotom, niti su prakticirali bilo što od ovoga što sam nabrojao. Nisu, jer je subota sjena, piše sveti Pavao kršćanima iz poganstva.
Ne postoje da bi im se klanjalo. Citirao sam ti Katekizam Katoličke crkve - klanjanje pripada samo Bogu.
Pogledaj gore, Crkva naučava da klanjanje pripada samo Bogu. A ako netko napravi pobožnu gestu pred kipom ili slikom, poklekne, prekriži se, to nije klanjanje kakvo pripada Bogu.
Nikada Krist i apostoli nisu kršćanima zapovjedili subotni odmor.
Odmarali su subotom zato što su bili Židovi, a ne zato što su postali kršćani. U prvoj Crkvi u Jeruzalemu su i djecu obrezivali. U prvoj Crkvi u Jeruzalemu su i hramski porez plaćali. U prvoj Crkvi u Jeruzalemu su i prvorođence u Hramu prikazivali. Zašto vi EGWisti sve ovo ne činite? S druge pak strane, kršćani koji su dolazili iz poganstva niti su odmarali subotom, niti su prakticirali bilo što od ovoga što sam nabrojao. Nisu, jer je subota sjena, piše sveti Pavao kršćanima iz poganstva..
Misliš na nedjelju? Nitko od pogana nije prije kršćana nedjelju posvetio niti jednom bogu ili božanstvu. Naprosto nisu mogli, nisu tada imali kalendar sa sedmodnevnim tjednom.
Ovo je ocigledna kontradiktornost u izjavama.
Cas postoje ikone i kipovi, cas ne postoje.
a apostol Pavle u 4 poglavlju Jevrejima upucuje na subotu po primeru Boga koji se odmarao u sedmi dan.
Nije subota sena, vec obredni zakon
U mnogožaćkoj planetarnoj sedmici - svaki dan je bio posvećen određenom Bgu.
Nedelja je bila posvećena paganskom bogu sunca i ovaj kult je bio osnova svih religija u davnoj prošlosti
Zašto ponavljaš neistinu?