- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
nešto priča ne razumijem ga ništa.
To što ne razumiješ je do tebe.
P.S. A "kezonje". Di su ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nešto priča ne razumijem ga ništa.
Misliš na svog prijatelja slapa? Pa da ozbiljno je to. Stalno nešto ponavlja ,neka pitanja. nešto priča ne razumijem ga ništa.
Šta ćete jadni vi, nemate dokaza za svoje tvrdnje pa se želite nadmudrivati. Dobro sam rekao da pred vas ne treba davati stihove Biblije.
Počeli ste se okretati za nama da nas rastrgnete.
Misliš na svog prijatelja slapa? Pa da ozbiljno je to. Stalno nešto ponavlja ,neka pitanja. nešto priča ne razumijem ga ništa.
Biblija (Stari + Novi zavjet) je vlasništvo Katoličke crkve.
Ovo sam isto dao u PP na FB. Sve hit do
Knjiga po pravu pripada onima koji su je i nasledili, kojima je ona poverena na cuvanje.
Dakle, crkva je od Boga, tekstovi su Bozji ali je ona cuvar i garant njene autenticnosti..
Tesko je to objasniti nekome "iskljucenog razuma", ko se kezi kao budala, podmece krezave smajlije sa ciljem da izazove negativnu reakciju.
I to je bolesno raditi. Dobro je rekao Taramana, da je to bolest. I ja mu skidam kapu! Zao mi je sto ga jos tada nisam podrzao u svemu sto je pisao protiv vas, jer je covek u pravu.
Ovo se vec zove "manija gonjenja", to je cista patologija.
Ne razumes ti nista, a to se zove (kako si sam izjavio) "iskljucenost razuma"!
Knjiga po pravu pripada onima koji su je i nasledili, kojima je ona poverena na cuvanje.
Vi ne mozete ni da zavirite u izvorne manuskripte, jer pre toga morate da pitate crkvu za dozvolu kod koje se ti tekstovi nalaze. To jasno pokazuje ciji su tekstovi, i kome su povereni na cuvanje! Bog ne bi svoje tekstove poverio nekome ko bi ih unistio!
Tesko je ovo objasniti nekome ko je "iskljucenog razuma", ko se kezi kao budala, podmece krezave smajlije sa ciljem da izazove negativnu reakciju.
I to je bolesno raditi. Dobro je rekao Taramana, da je to bolest. I ja mu skidam kapu! Zao mi je sto ga jos tada nisam podrzao u svemu sto je pisao protiv vas, jer je covek u pravu.
Meni je zao tebe, jer ti nemas argumenata, ne mozes dokazati da ste imali kontinuitet, samo zaobilazis ocigledno. Ono sto vi radite je cisto zaobilazenje i prikrivanje..
Koji odgovor? Nisi ti dao nikakav odgovor. Gde ti je dokaz za odrzan kontinuitet dogme kroz istoriju?Jadni moj Mire koji si princip laganja uzeo kao metod svedocenja, jer odgovor kao dokaz je vise puta dat.
To sto ga ti ne prihvatas ne pobija njegovu istinitost, jer tebe su zaslepile ljudske izmisljene teorije i filozofije.
Vi ne mozete ni da zavirite u izvorne manuskripte, jer pre toga morate da pitate crkvu za dozvolu kod koje se ti tekstovi nalaze. To jasno pokazuje ciji su tekstovi, i kome su povereni na cuvanje! Bog ne bi svoje tekstove poverio nekome ko bi ih unistio!
Dakle, tekstovi su Bozji ali je crkva cuvar i garant njene autenticnosti..