Zvezde u mracnoj noci

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Šta ćete jadni vi, nemate dokaza za svoje tvrdnje pa se želite nadmudrivati. Dobro sam rekao da pred vas ne treba davati stihove Biblije.

Počeli ste se okretati za nama da nas rastrgnete.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Šta ćete jadni vi, nemate dokaza za svoje tvrdnje pa se želite nadmudrivati. Dobro sam rekao da pred vas ne treba davati stihove Biblije.

Počeli ste se okretati za nama da nas rastrgnete.

Neće vas nitko rastrgati, vas štiti vaš poslodavac, knez ovog svijeta.

P.S. Zašto si izostavio "kezonju" u ovom svom postu? Nisam te valjda ja smeo?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Neće vas nitko rastrgati, vas štiti vaš poslodavac, knez ovog svijeta.

P.S. Zašto si izostavio "kezonju" u ovom svom postu? Nisam te valjda ja smeo?

Da ih neko rastrgne? Hmmmm. A zašto bi ih neko rastrgao? Zbog shabata? Iskrivljenog tumačenja Biblije? Veganizma i licemernog morala? Uz to upotreba takvog izraza govori da su po njima svi koji se ne slažu sa vizijama Milera i duhovne dece mu zveri?

Doduše jesu nas tako nazivali. Vampiri, kanibali, pagani, sotone, idolopoklonici, zveri, ovakvi i onakvi.

Slape, to što je napisao već počinje da pokazuje znake paranoje.

Misle li oni zaista da ljudi nemaju preča posla nego da im je jedini cilj u životu da "rastrgaju" "jadne adventiste" ili njihovu braću po MIleru koji jasni moraju da po kiši i po suncu idu od vrata do vrata i pozivaju ljude na "studiranje Biblije", ne bi li tako stekli poene u "Jehovinom Kraljevstvu"?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Da ih neko rastrgne? Hmmmm. A zašto bi ih neko rastrgao? Zbog shabata? Iskrivljenog tumačenja Biblije? Veganizma i licemernog morala?

Za sve ovo knez ovog svijeta nagrađuje, a ne rastrgava nikoga.

Slape, to što je napisao već počinje da pokazuje znake paranoje.

Bez paranoje oni bi nestali. Luda pogreška (Millerovo datumarenje) ih je stvorila, a paranoja ih održava, skoro dva stoljeća.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Mi smo za vas zvijezde u vašoj mračnoj noći nazadnosti, bijede i korupcije.

Bog vas ponižava sa razlogom, odbili ste reformaciju i dobili ste deformaciju.

Idete kod nas po blagoslov boljeg života.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bez paranoje oni bi nestali. Luda pogreška (Millerovo datumarenje) ih je stvorila, a paranoja ih održava, skoro dva stoljeća.

Pitam se samo hoće li ih ikada napustiti. Po svemu sudeći neće, odlično se slažu.

Za sve ovo knez ovog svijeta nagrađuje, a ne rastrgava nikoga.

Misliš na demijurga gnostika? Njihovog tvorca materijalnog sveta? Onoga koji tera ljude da budu "savršeni"? Koji ih blagosivlja "bogatstvom", seksualnim razratnostima i ostalim lepotama "raja na zemlji"?

Ponavlja se? Uh, pa to je već ozbiljno.

Natrag