Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Zar da šutimo o istini?
"Kazem vam - ako ovi zacute kamenje ce progovoriti!"
Naravno on bi voleo da nas ucutka!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zar da šutimo o istini?
Zar da šutimo o istini?
To sto su Marko i Laodikeja na njegovoj strani, to je zato sto nece da kompromituju crkvu svadjajuci se ovde. Jer bi onda ispali neslozni a ovamo tvrde kako smo to mi..
Osim toga nase pisanje dozivljavaju kao napad na njihovu crkvu, pa svako ko je protiv nas je dobrodosao kod njih, makar to bio i Jehovin Svedok ili ko drugi ko porice Trojstvo, sve njih veze isto neprijateljstvo protiv crkve.
Zato cute..
Ha, da mu odgovaram na ove gluposti i ismejavanja a pola je preskocio
Ne samo on, nego svi oni, pa da mogu neograničeno da sebe lažno predstavljaju kao predstavnike Hrišćanstva.Naravno on bi voleo da nas ucutka!
Tripo voli puno da kopira paga pitajuKopiram.
Tripo voli puno da kopira paga pitaju
imaš li ti TRIPO Facebook? – DA
imaaš li MSN? – DA
Skype? – DA
Twitter? – DA
A mozak? – Imam i njega ali sam zaboravio lozinku.
Nije prijavljen, a razloga za njegovo "makinjanje" nema. On ne krši doktrinu. Svaki od fundamentala sledi kao robot. Čak i da je prekršio "disciplinu", ne bi bio isključen, samo ukoren.
Njima je i bez tog našeg pisanja svako ko je protiv nas dobrodošao saveznik. Shvati, sotoni je Crkva meta
. A oni su po učenju "svetiljke" iz Mejna taj one. Uvereni su u to, a na koji drugi način mogu tu tvrdnju da dokažu?
Tripo voli puno da kopira paga pitaju
imaš li ti TRIPO Facebook? – DA
imaaš li MSN? – DA
Skype? – DA
Twitter? – DA
A mozak? – Imam i njega ali sam zaboravio lozinku.
Pa vidis brate da mu ja ne odgovaram ako za to nema potrebe.Uzgred, daću ti jedan savet, to važi za sve nas. Ne treba uopšte da komentarišemo njegove postupke, jer će u svojoj adventizmom posednutoj uobrazilji pomisliti da smo protiv njega lično, i da je u pravu u svemu što čini.
Takvima kao što je on ne treba pridavati pažnju. Treba ih ignorisati. Njega i njegove sledbenike.
Piše nešto, govori nešto, otvara temu, bilo šta, konverzacija treba da ide kao da on ne postoji. Jednom rečju da gledamo kroz njega.
Imam informacije da zele da ga iskljuce, samo ne znaju ko je. Poverljivo je pa ne smem nista vise reci.
To sto su Marko i Laodikeja na njegovoj strani, to je zato sto nece da kompromituju crkvu svadjajuci se ovde. Jer bi onda ispali neslozni a ovamo tvrde kako smo to mi..
Dakle, ne treba mu davati povoda da kaze - "haha kako sam vas isprovocirao". Jer onda on jadan misli da je u pravu. Ne treba hraniti njegov ego.
On dakle svojim glupavim prigovorima izaziva reakciju da smo mi prinudjeni odgovoriti i pokazati da i oni imaju sve to sto nama prigovaraju.
Dakle, on unistava njihovu poziciju, svojom tvrdoglavoscu.
Zato i hoce da ga maknu iz crkve, jer on unistava njihovu stvar ovde. A argumente koje koristi ne koriste adventisti. Ni nijedan adventista ne koristi, jer bi se nasao u bezizlaznoj situaciji i ispao kontradiktoran..
Sve i da grešim, ostaje dovoljno dokaza da je ovaj duhovni sledbenik sve trojice i Bogdanovića, i Petrovića, i Simovića.
Ali, to je njegova stvar, a i vasa, sto gledajuci Tripa sudite o celom Adventizmu.
Nemojte prizivati banovanje članova koji vas iritiraju ili sa kojima se neslažete, a ako vam već nečije pisanje smeta ignorišite.
Tako da Tripo ima pozitivnih strana, ali one negativne to ruse, i to nije prava slika Adventizma.
Ali, to je njegova stvar, a i vasa, sto gledajuci Tripa sudite o celom Adventizmu.