Nemojte prizivati banovanje članova koji vas iritiraju ili sa kojima se neslažete, a ako vam već nečije pisanje smeta ignorišite.
Banovanje bilo koga iz nekih razloga koji ne predstavljaju direktno kršenje zakona, ugrožavanja privatnosti ili sigurnosti članova foruma i sl., na neželjen način se može vratiti kao bumerang svim učesnicima diskusija koje će izgubiti na intezitetu, koloritu, zanimljivosti, nepredvidljivosti, različitosti u mišljenju i stavu itd. dok se na kraju, a on dolazi vrlo brzo, ne ugase same od sebe.
Pa nisam ja pozivao na banovanje, vec je on licno pozivao. On je prijavljivao tako da su neke ljude banovali. I mene licno je prijavljivao..
Pravi ovde "igranku".
Ali to nije bitno, trebamo razgovarati o temi..
Dok ovu dvojicu prvih možeš naći gde god poželiš, fotografija ima gde hoćeš, ovog trećeg je teško naći, izuzev postova po forumima i njegovom sajtu. Čak su i video klipovi na yotubeu snimljeni tako da mu se ne vidi lice.
Voleo bih da vidim te videe? Ako mi mozes dati link?
Nije lepo lagati. Ja nisam za Tripa, i ti sam to znas, jer sam ga cak i javno ukoravao za nacin pisanja.
To tvoje ukoravanje niko nije video. Ti mu drzis stranu precutkivanjem.. Ni Markovo nismo imali prilike da vidimo, osim sto mi je on rekao u private da ga ne podrzava.. Zato necu da kazem Marku nista
A mozete vi pricati u private sta hocete, to nista ne vredi..
Da ste mu se ostro suprotstavili ovde na forumu ne bismo nista ni rekli, ali to nije slucaj. Evo doticni ti se gore obraca ulaguje se. Kaze kako "nas je dobro procenio" i kako se on "bori za vasu stvar ovde, tako sto nas izaziva" a ti umesto da stanes u nasu odbranu i da mu kazes da to nije nacin, ti to ipak precutkujes i podrzavas.
Pa na cijoj si ti strani onda? Naravno na njegovoj.
I ne samo to, uveren sam da ste svi zajedno ucestvovali u banovanju Taramane..
A doticni ti ovde jos "preti igrankom", i ti ne vidis da ti je on neprijatelj kao i nama. On nije Hriscanin.
I umesto sto napadas nas a njemu precutkujes trebao bi svim silama da ga diskreditujes, jer je to u vasem interesu. U interesu svih..
Rekao sam ranije, kazem i sada, ali vi nazalost nemate razuma.