Znak da je Armagedon blizu

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Dadoh odgovor.

Iz svega sto mi je Bog otkrio, da poslednji dogadjaji odpocinju u periodu 2021 - 2022, i o sudovima, i Koroni, to o prestanku milosti 22 oktobra, i dolazak u decembru kako bi ispunio jesenje praznike koji ukazuju na Hristov dolazak - jedino je moje zakljucivanje bilo da ce on doci na kraju 2022..

Tripo misli da je Adventista onaj ko sedi u crkvenoj zgradi i upisan je u knjigu clanova.

Ja sam krsten kao Adventista, Bog me je primio, i bitno mi je da moje ime bude u Bozjoj knjizi zivota na nebu.

A sta formalni Adventisti cine, to me ne zanima.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne postoji u meni mrznja prema ikome.
Vec se samo drzim biblijskih otkrivenja o pravoj i laznoj crkvi.

Upravo imam ljubav, i propovedam Hrista, i ucenje pisma, a druge crkve me i ne zanimaju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ne postoji u meni mrznja prema ikome.
Vec se samo drzim biblijskih otkrivenja o pravoj i laznoj crkvi.

To o čemu ti haluciniraš nisi pročitao u Bibliji, nego u spisima Ellen White. Ne piše u Bibliji da će papa mijenjati zakone i dane, to si pročitao u spisima plagijatorice i bogohulnice Ellen White. Neka ti Bog razum vrati.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec je promenio subotu u nedelju.
A to javno radi i danas na globalnom planu.

Ko nije upoznat sa tim, bice prevaren.

I to pise u Danilu, da ce mali rog - papstvo "PROMENITI VREMENA I ZAKON"

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tripo misli da je Adventista onaj ko sedi u crkvenoj zgradi i upisan je u knjigu clanova.

A ti misliš da si po "proricanju" preko golova.

GOLOVI POSTIGNUTI U 5, 53, i 90 MINUTI

5 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od deset godina 2x5 )

- Od 2008 godine kada je Bog odbacio sadašnje rukovodstvo ASD crkve zbog odbacivanja dela reforme i probuđenja, do smrtimoje majke 2013 godine - prošlo je 5 godina.

- Od smrti moje majke 2013 godine, do završetka vremenskog odseka koji je Bog dao za reformu i probuđenje crkve, koji se završava 2018 godine - prošlo je 5 godina.

53 MINUT

- Od rođenja mog oca 1936 godine, dovremena kada je odpočelo moje traganje za smislom života 1989 godine - prošlo je 53 godine.

- Od rođenja moje majke 1948 godine, do 2001 godine u kojoj je Bog podigao reformni pokret za probuđenje i reformu crkve, i pozvao pojedinu braću i sestre za rad u ovom delu - prošlo je 53 godine.

90 MINUT ( niz od tri događaja u razmaku od 90 godina 3x90 )

- Od ulaska Napoleonove vojske pod vodstvom Generala Bertijea u Rim, i zarobljavanja Rimskog pape 1798 godine, čime je zver iz otkrivenja zadobila smrtnu ranu, do 1888 kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera - prošlo je 90 godina.

- Od pomenute 1888 godine kada je iznesena nauka o opravdanju verom od strane braće Đonsa i Vagonera, do smrti predsednika bivše SFRJ Jugoslavije Josipa Broza Tita 1980 godine - prošlo je 90 godina.

Natrag