- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Za šest tjedana je - sedmi decembar.
OK, ja sam nerazumnik i bezumnik. A ti si pravi sin lažne proročice Ellen White, lažni prorok.
Znači, ne dolazi Isus 7. decembra 2022., nego do kraja 2024. godine. Auuuuuuuu. Moram priznati da ti se divim i da te sada cijenim kao vrlo mudrog proroka. Ovi proroci idioti prognoziraju Isusov dolazak svakih pet šest dana, pa tako svakog tjedna najmanje jedan put ispadnu budale. A vidi tebe mudrog, odgodio ti Isusov dolazak za dvije godine, tako da ti ispadaš budala jednom u dvije godine.
Evo, kopiraj ovo pa odnesi Adventistima.
Poslednji dogadjaji svetske istorije odpocinju 21 marta 2021, i trajace do 22 oktobra 2022 godine, i u tom periodu ce se Bog objaviti covecanstvu, i pozvati ga da se obrati i pripremi za Hristov drugi dolazak u slavi.
22 oktobra 2022 godine Isus zavrsava Prvosvestenicku posrednicku sluzbu u Svetinji nad Svetinjama, prestaje vreme Bozje milosti, i odpocinje izlivanje sedam poslednjih zala na one koji odbace ovaj poslednji licni Bozji poziv, koje ce trajati 40 dana i noci.
Posle 40 dana i noci, prvog decembra 2022 godine, zavrsava se izlivanje sedam poslednjih zala, i odpocinje sedam dana tisine.
Sedmog decembra 2022 godine - Isus se pojavljuje na oblacima nebeskim u sili i slavi sa hiljadama Svetih andjela
Amin!
Ovim si u skladu sa citatom Ive Andrica upravo dokazao da si nerazumnik i bezumnik.
OK, ja sam nerazumnik i bezumnik. A ti si pravi sin lažne proročice Ellen White, lažni prorok.
"""22 oktobra Isus zavrsava Prvosvestenicku posrednicku sluzbu u Svetinji nad Svetinjama, prestaje vreme Bozje milosti, i odpocinje izlivanje sedam poslednjih zala na one koji odbace ovaj poslednji licni Bozji poziv, koje ce trajati 40 dana i noci.
Posle 40 dana i noci, prvog decembra, zavrsava se izlivanje sedam poslednjih zala, i odpocinje sedam dana tisine.
Sedmog decembra - Isus se pojavljuje na oblacimanebeskim u sili i slavi sa hiljadama Svetih andjela"""
Ono sto sam otkrio u proslim mesecima je to, da po kontinuitetu svih dogadjaja koje je Bog otkrio, koji su se dogodili u razmaku od tri i sedam godina - sledeci niz dogadjaja koji su opisani treba da uslede i Hristos dodje do kraja 2024 godine.
Znači, ne dolazi Isus 7. decembra 2022., nego do kraja 2024. godine. Auuuuuuuu. Moram priznati da ti se divim i da te sada cijenim kao vrlo mudrog proroka. Ovi proroci idioti prognoziraju Isusov dolazak svakih pet šest dana, pa tako svakog tjedna najmanje jedan put ispadnu budale. A vidi tebe mudrog, odgodio ti Isusov dolazak za dvije godine, tako da ti ispadaš budala jednom u dvije godine.