Zasto je bas pravoslavlje trun u oku svim zapadnim sektama????

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Pozdrav svima : )

Ja sam primetila nesto obratno, da su Pravoslavcima trn u oku druge hriscaneske religije i da ih omalovazavaju i nazivaju sektama...
Ti dan sui procitala barem istoriju od 13-ne znala bi ko je koga kokao,a od 1354 mislim i da ne govorim!a pogotovo od 1054-ne,devojcice malo izuci istorijui pa se on da javi.

Pozdrav od Gere.

Problem religija i vjerskih denominacija i jeste u tome što su svi jedni drugima trn u oku!
Pa kao komunisti,socijalisti,evolucionisti,marksisti,engelsovci itd. Zar ne?

Pozdrav od Gere.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Jure! !ma pokusavam ali ne ide kako se to radi objasni bre!mnogi to ovde ne kapiraju.Cim si ljut na mene odma se svadjaS!

Pozdrav od Gere.
Na slici imaš u donjem desnom uglu zaokružen plugin pomoću koga se vrši citiranje više postova. Postupak je sledeći: na svakom postu koji želiš citirati, prvo klikni na taj plugin (Multi-citiraj), a potom na bilo kojiem od odabranih postova, klikni na o odgovor. Tada će ti se pojaviti svi odabrani postovi i možeš odgovarati na svaki posebno, a kada odgovor pošalješ, biće u jednom postu. Ako šta nije jasno, pitaj.
screenshot3.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Na slici imaš u donjem desnom uglu zaokružen plugin pomoću koga se vrši citiranje više postova. Postupak je sledeći: na svakom postu koji želiš citirati, prvo klikni na taj plugin (Multi-citiraj), a potom na bilo kojiem od odabranih postova, klikni na o odgovor. Tada će ti se pojaviti svi odabrani postovi i možeš odgovarati na svaki posebno, a kada odgovor pošalješ, biće u jednom postu. Ako šta nije jasno, pitaj.
screenshot3.jpg
Kazem ti probao sam po nekad upali a u glavnom ne!probacu ali nemoj odma da se ljutis ako ne upali OK!budi fer bar dok se ne naucim.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ja kad kliknem na taj multi citac, nista se ne desava, samo se kao stiklira to i nista vise

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
I onda klines na odgovor sa citatom na prvom ili drugom ili n-tom postu na kojima si kliknuo multicitiraj.

Ne ljutim se ja, Gera, nego se ljuti Pravilnik foruma:D

Kazem ti probao sam po nekad upali a u glavnom ne!probacu ali nemoj odma da se ljutis ako ne upali OK!budi fer bar dok se ne naucim.

Pozdrav od Gere.
aha ok sad znam. fala yes3

Natrag