- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Slabo znanje....
Ukusni ti kanalizacijski opijati. Hislopovi, Riverini, Veithovi, Miroljubovi ... . Uživaj i mantraj.
I još mi ne reče je li onaj kuran iz 15. stoljeća prije Krista zaista pronaš'o Miroljub. Pliz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slabo znanje....
I još mi ne reče je li onaj kuran iz 15. stoljeća prije Krista zaista pronaš'o Miroljub. Pliz?![]()
Šta, šta? Kuran iz XV stoleća AC? Pa ni Biblija ne postoji u to vreme (kao ni Israel)...
Ooops, da ne misli možda na Pert Em Hru - Knjigu Mrtvih?
Ma, Jovan je reklamirajući patološkog lažova Valtera Veitha, i braneći Veithov imbecilizam kako su katolici stvorili Islam, naveo kako su "neki naučnici pronašli kuran u gradu Oksfordu koji potiče iz V veka", pa sam ga ja onda priupitao zna li što o "kuranu iz 15. stoljeća prije Krista" i je li istina da ga je pronašao Miroljub.I sada čekam odgovor od Jovana.
Ma, Jovan je reklamirajući patološkog lažova Valtera Veitha, i braneći Veithov imbecilizam kako su katolici stvorili Islam, naveo kako su "neki naučnici pronašli kuran u gradu Oksfordu koji potiče iz V veka",
I sada čekam odgovor od Jovana.
![]()
Stranice "najstarijeg Kurana" mogu iz temelja promeniti islam
Delovi najstarijeg Kurana na svetu pronađeni u Birmingemu prošlog meseca, verovatno su stariji i od samog proroka Muhameda i mogu potpuno promeniti način na koji se gleda na ranu istoriju islama, tvrde istraživači.www.b92.net
VI vek....sve jedno..nisi razumeo suštinu..jel da?
Evo ti otkriće naučnika...nisu slušali Riveru, Hislopa ni Fajta....a opet došli na isto..da je Kuran Muhamedu već "dat" od nekoga..jer je ovaj fragment iz VI i početka VII veka. ..dakle pre formiranja islama. Neko je već planirao Islam(ako se pokaže tačnim..ostavljam priostor i za drugačije) a spisi nađeni u Birmingenu. A tamo je u to vreme bila dominantna koja crkva? Poveži stvari..nije teško.