- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Hajde navedi koji je tvrdio da je Bog. Ako nije ispunio sve uslove nije antihrist.
Ako si ti u pravu, onda je sveti apostol Ivan lažov, lažovčina, jer Ivan kaže da su antikristi svi oni koji niječu Sina, koji je pravi Bog i pravi čovjek. Ja ipak mislim da si ti lažovčina, a ne sveti Ivan.
A koji je pokorio tri cara?
Ova tema je specijalnost vas subotara, pa ćeš nas ti sve ovdje "poučiti".
A reci mi ko u hrišćanstvu pak tvrdi da može opraštati grehe? Jeli među onima što negiraju Božanstvo ili među nekim drugima?
Apostoli, koje je Isus ovlastio da to čine u njegovo ime i svi oni koji baštine apostolsko naslijeđe.
Šta rade oni koji negiraju telo? Oni govore o dve prirode. .... Ti govoriš o dve prirode..dakle...gde je antihrist?
Autogol, Jovanče. Ako mi kršćani negiramo tijelo, o koje to dvije prirode govorimo????? Pa upravo mi kršćani prihvaćamo i ispovijedamo Isusa koji je pravi čovjek - tijelo (ljudska narav), i pravi Bog (Božanska narav). Vidiš koliko ti je imbecilno da nas kršćane pokušavaš diskreditirati navodeći kako istovremeno prihvaćamo Isusa sa dvije naravi i odbacujemo tijelo. Pobogu čovječe, pa baš mi kršćani vjerujemo i ispovjedamo da je tijelo jedna od dvije Isusove naravi.
P.S. Pogubio si se, čovječe, "tučeš po svome golu".