Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ispod casti bi bilo tebe kopirati, a ti si ko neko dete

To si ti radio, šta ti je drugo ostalo i da vrijeđaš sagovornika.

- "puj pike ne vazi, prvi sam rekao, i sve sto kazes to si ti"!

To nema veze sa tim.

:beee:

Ovo je ispod casti svakog odraslog coveka.

Ala su ti arg. boli glava.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
govorio si ti gore stvari. Pošto si form. msilim na riječi

Mislis na tekst, ne mozes tako sa formalistom, posto on sve bukvalno shvata , moras mu reci precizno "tekst"! :)

Divim se tebi, zaista me zadivljuje sta tvoj um moze da smisli, koje sve nakaradnosti da podmetne drugome :)

To je konstatacija.
Pa to ne umanjuje uvredu, i sad vredjas optuzujuci za formalizam.. a radis to namerno iako znas da niko nije formalista..

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mislis na tekst, ne mozes tako sa formalistom, posto on sve bukvalno shvata , moras mu reci precizno "tekst"!

Tačno tako, da bi ti shvatio i prihvatio mora da piše na formalnom nivou.

Ali ne piše.

Divim se tebi, zaista me zadivljuje sta tvoj um moze da smisli, koje sve nakaradnosti da podmetne drugome

KO ti je kriv što tako shvataš.

Pa to ne umanjuje uvredu, i sad vredjas optuzujuci za formalizam.. a radis to namerno iako znas da niko nije formalista..

Itekako umanjuje, čak je to i pozitivno, ko laska drugome čini grijeh.

To si imao od Laodik. i njih, ja to ne radim, a tebi je krivo što nisam i ja, zato i jesi otišao u PC gdje tapšu ljude po ramenu i laskaju im.

a radis to namerno iako znas da niko nije formalista..

Ako nisi onda je to bezobrazluk namjernog odbijanja istine, iako znaš da je to tako.

Što si i priznao Laodik. u PP.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tačno tako, da bi ti shvatio i prihvatio mora da piše na formalnom nivou.

Ali ne piše.
Pa sto mi nisi napisao, pa ja ne razumem ako mi ne napises na formalnim nivou da shvatim, moras mi nacrtati, vidis da sam glupav :)

To si imao od Laodik. i njih, ja to ne radim, a tebi je krivo što nisam i ja, zato i jesi otišao u PC gdje tapšu ljude po ramenu i laskaju im.
Jes, bas zbog tebe sam otisao u PC :)

A ti si me odvratio..

Pa jos gore bi bilo kad bi to bila istina, to bi bila sramota za tebe. Ali ti nisi to uradio nego ces uraditi drugima i to i Marko i Laodikeja vide, zato ti i kazu da prestanes!

Ako nisi onda je to bezobrazluk namjernog odbijanja istine, iako znaš da je to tako.

Što si i priznao Laodik. u PP.
Ja nisam formalista, ali ti fantaziras kako jesam..

U šta vi pretvarate ovu temu? Pogledajte njen naslov i pišite u skladu sa tim!
Pa ja mislim da smo sve rekli, i dali neke predloge, ali nije na nama da mozemo nesto promeniti...

Eto sta ti Jurivaka mislis o tome?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pa ja mislim da smo sve rekli, i dali neke predloge, ali nije na nama da mozemo nesto promeniti...

Eto sta ti Jurivaka mislis o tome?
Razumijem motiv postavljača ove teme, kao i revoltiranost nekih od vas postupcima pojedinih članova kada je u pitanju učestalo postovanje na skoro svim temama. Iskreno, to se ni meni ne dopada. Međutim, moramo biti principijelni i držati se pravila ovog foruma. U principu, svako ima pravo da piše na svakoj temi, pod uslovom da piše u skladu sa temom i da se pridržava pravila foruma i ne vrijeđa sagovornike i osjećanja drugih vjernika i drugih vjerskih denominacija.
Način na koji to radimo - pišemo i komentarišemo na pojedinim temama, nabolje odslikava nas same - govori jasno kakvi smo ljudi i kakavi smo vjenici.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Razumijem motiv postavljača ove teme, kao i revoltiranost nekih od vas postupcima pojedinih članova kada je u pitanju učestalo postovanje na skoro svim temama. Iskreno, to se ni meni ne dopada. Međutim, moramo biti principijelni i držati se pravila ovog foruma. U principu, svako ima pravo da piše na svakoj temi, pod uslovom da piše u skladu sa temom i da se pridržava pravila foruma i ne vrijeđa sagovornike i osjećanja drugih vjernika i drugih vjerskih denominacija.
Način na koji to radimo - pišemo i komentarišemo na pojedinim temama, nabolje odslikava nas same - govori jasno kakvi smo ljudi i kakavi smo vjenici.
Hvala lepo na odgovoru. Eto zelja svih nas je da ucinimo ovaj forum boljim, pa se nadam da cemo gledati da pisemo u skladu sa pravilima i da ujedno uvazavamo tudja misljenja i omogucimo i drugima da izraze svoje misljenje. Bar sto se mene tice...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Realno gledajući komentare protivnika istine, može se zaključiti da je identičan duh, pa se zaključuje da je to u suštini jedna osoba - sotona.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag