Заштита од спамера?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Rekao sam zasto si to video, zato sto sam odgovarao na tvoje postove jer sam hteo da te onemogucim da to radis, a niti imam volje niti strpljenja to vise raditi.

Jak ti arg. pa i to isto i ja tebi mogu reći. Vidiš koliko su arg. besimsleni, pa da je spam onda bih ja sam sve davao, a niko osim mene, pa ovdje daju svi na više tema.

I onda dođe Adrijan i uslika samo kada sam ja. Baš objektivno.

Cim neko odgovori na temu gde si se sucscribe, ti brze bolje lupis novi post, makar to bio i besmislen post tipa: 'ti ces mi kazes' i 'ma nemoj"!

Znam ja da je za tebe nauka Biblije besmislena.

Postovi su ti bezvezni, a to sto radis se itekako moze nazvati trolovanjem ako ne i spamom!

To može svako svakome reći, vrlo važno šta ti misliš.

Ja ne bih volio da me ti i takvi hvalite, odmah bi se zabrinuo.

Ovo nije usmereno protiv tebe, vec svih koji to rade..

:beee:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jak ti arg. pa i to isto i ja tebi mogu reći. Vidiš koliko su arg. besimsleni, pa da je spam onda bih ja sam sve davao, a niko osim mene, pa ovdje daju svi na više tema.

Definicija spama je "zatrpavanje" i to je prvobitno znacenje te reci, a to radis namerno. Zatrpavas da bi citaoci samo na tvoje postove naisli, tako reklamiras svoju veru..

To sto i drugi pisu na vise tema i zatrpavsju ne cini tebe manje spamerom od njih.

Upravo to sto vi reklamirate svoju veru cini vas spamerima!

Evo, dokaza - Trolovanje, izazivanje, bezobrazluk!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Formalizam? Možete li da se odlučite šta je za vas formalizam, pošto tvrdite da vam je Biblija dovoljna, i da vam nisu potrebna ljudska tumačenja, onda je to doslovno formalizam. Nakon što vam formalističke stavove rasture u komade, vi optužujete druge za formalizam. Šta to onda znači, bićemo formalisti kad nama odgovara, a kada nam ne odgovrara bićemo relativisti. Tipično ponašanje Politički Korektnih SJW aklolita, koji svoje stavoe brane formalistički, a kada budu razloženi na komadiće, onda ih brane relativistički, zbunjujući sagovornika.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Formalizam? Možete li da se odlučite šta je za vas formalizam,

Ono što je vaše tumačenje bilo čega je formalizam. Jer očigledno ne shvatate smisao teksta.

pošto tvrdite da vam je Biblija dovoljna,

Pa kome je Biblija dovoljna taj uglavnom shvata smisao.

i da vam nisu potrebna ljudska tumačenja, onda je to doslovno formalizam.

To nije formalizam, formalizam je shvatanje teksta doslovno bez smisla koji je u njemu, tako da neko može i da prihvati taj stih ali da ne shvata smisao ili da ga ne prihvati kao takvog.

A to je ist. P4 prihvata subotu, ali formalno, samo zato što tako piše.

Nakon što vam formalističke stavove rasture u komade, vi optužujete druge za formalizam.

Vidjeli smo to rasturanje, :beee:pošto vam nauka ne odgovara, onda ste Solomona proglasili za depresivnog, jadni proroci skoro svi nisu vjerovali u vaskrsenje, pišu vječne muke, one su zauvijek, iako piše da se sada diže dim u Sodomi. Pa onda kažete to je kazna za ljude, a ne za grad. :beee:ko da je neko mislio nešto drugo. U baš ste nas raturili. :warning:

Šta to onda znači, bićemo formalisti kad nama odgovara, a kada nam ne odgovrara bićemo relativisti. T

Pa mi nismo nikada formalisti, čak i ako tumačimo kako piše, to nije formalizam ako shvatam smisao stiha.

A vi ste uvijek.

Tipično ponašanje Politički Korektnih SJW aklolita, koji svoje stavoe brane formalistički,

Pa čim ti napadaš istine Biblije, znači da bi ih ti shvatio formalistički ako bi ih prihvatio, pa misliš da su drugi formalisti, jer ste vi form.

a kada budu razloženi na komadiće, onda ih brane relativistički, zbunjujući sagovornika.

:beee::warning:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Vidi ti molim te sta on pise, za njih ne vazi a za nas vazi isto pravilo. :)

Vaš problem što ne shvatate smisao teksta.

Dvostruki arsini!

Opet me kopiraš i stalno to radiš, to je besmisleno kada je već vama upućeno. I to sa dokazima.

Te fore ne pale ovdje, sada ćemo mi njih istim argumentima napasti.

I onda hoce da ih shvatimo ozbiljno?

Pa kako da shvatiš mene kada ne shvatate Bibliju ozbiljno.

Koje lakrdije da Bog blagi sacuva!

Lakrdija su vam države.

A s ovim sve dokazujes..
Pogotovo to da si Trol..

:roll::roll::beee:

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Opet me kopiraš i stalno to radiš, to je besmisleno kada je već vama upućeno. I to sa dokazima.

Ispod casti bi bilo tebe kopirati, a ti si ko neko dete - "puj pike ne vazi, prvi sam rekao, i sve sto kazes to si ti"!

Sramota jedna!

Ovo je ispod casti svakog odraslog coveka.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag