Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Zato da bi sprecio tebe koji spamujes a ne zato sto ja to radim.
Ma nemoj to.
Dokazuje, idi to pa radi na drugim forumima dobices ban.
Šta ovdje vbladaju neka druga pravila.
Ovo je steciste za spamere, vas koje su sa drugih foruma izbacili zbog spama, dosli ste ovde da zatrpavate. To ukljucuje i Taramanu i njemu slicne (ne branim ja ni njega za spam), znam da su vas oterali sa drugih foruma, pouzdano...
Ajd navedi kojih? Nešto se ne sjećam da sam bio odavno otjeran sa nekog foruma, možda davno.
znam da su vas oterali sa drugih foruma, pouzdano...
Baš me briga što znaš.
Kainos vecinu poizbacivao sa svog foruma zbog spama!
Pa šta?
I treba da te izbace sta radis!
Treba da izbace svakog koji to radi ukljucujuci i mene samog ako to radim.
Pozivam da se to pravilo uvede.
A vi neka svoja pravila.
A i drugi moraju da se zastite od uznemiravanja..
Vjerujem ti, uznemireni ste zbog naše nauke, treba vam zaštita od naše nauke. Razumijem vas.
Stavio Adrian, jeste spam.
Stavio je samo listu tema.
Ko optizuje Adventizam? Ti se stalno osecas prozvanim da branis crkvu cim neko optuzi nekog vaseg!
A ja sam milion puta rekao da Tripo ne predstavlja adventizam, vec samog sebe, ni ti ne predstavljas adventizam vec samog sebe, i neke racunice, i mnogi drugi ovde.
Ja nikad nisam imao razloga da branim bilo koga naseg za nedolicno ponasanje, misleci da time branim svoju crkvu, pa to je suludo!
Ako je neko spamer, on je spamer iz koje god crkve da je!
A ti si pristrasan!
Da to radi Stvarnoslap ili Taramana, tada bi ovde cvileo na sva usta kako je to spamovanje, i kako napadaju adventiste, ali posto to radi neko iz tvoje crkve, tj. napada nas na svakoj temi, tada to nije spamovanje!
Tu se vidi tvoje postenje!
Inace imate maniju gonjenja, kao da vas neko goni. Smejurija!
Da se iole razumno ponasate na forumu, da uvazavate i postujete sagovornika, da pazite na recnik, da imate kulturu, elementarno postovanje itd.. niko vam nista ne bi rekao.
Ovako vi spamujete, napadate, bombardujete, koristite forum u svrhe promocije svoje vere, za sta on nije predvidjen, i da se na njemu vrsi promocija, vec za diskusiju u kojoj bi svi imali jednako ucesce!
Vi prosto ljudima ne date da dodju do reci!
Zaverili ste se da na svakoj temi bombardujete stranicu besmislenim postovima, da do kraja ponavljate jedno isto, da lepite pripremljene tekstove po svim temama, da vasa uvek bude zadnja.
Mislite da cete time odbraniti svoju crkvu i promovisati je.
To se mora onemoguciti, jer niko nije duzan da cita vas propagandni materijal!
Za takvo sta imate posebne sajtove koji se time bave, i mozete ih napraviti, pa tamo koga interesuje moze otici da se informise o vasoj veri. Ovaj forum je za razmenu misljenja a ne za vase reklame i evangeliziranje!
Sramota je sta radite!
Ja pozivam Jurivaku i sve moderatore da razmotre ovo i uvedu neki limit na koliko tema osoba moze odgovoriti dnevno, a ne da neko moze da ide redom i da odgovara po svim temama besomucno i bombarduje.
Cak nije potrebna ni scripta ni program da bi se to kontrolisalo, jer ako otvoris podforum religija i vidis da jedan pojedinac besomucno postuje od teme do teme, onda je to ocigledno spamovanje!
Da li smo mi duzni da citamo jednog pojedinca na svim temama, i da njegova bude zadnja?
Postoji opcija blok, ali to nece zastiti sam forum od spamera, na sta to lici da kad neko otvori forum, na 99% tema zadnji odgovor je dala jedna osoba?
Tu nema diskusije, nema nicega!
A on se toliko izvestio, da izgleda ima cak i program preko kojeg spamuje, jer toliko brzo odgovara (za 10 minuta 5 postova) , i cim napises na temi nesto, za par minuta se on opet javi da pobije, to nije ni normalno niti se moze ispratiti.
Znaci mislim da ima i spam bota!
Ili je stavio da mu stizu obavestenja na email kad neko odgovori na temu!
Mora da postoji kontrola i limit, jer ovo prevazilazi sve granice.
Sreća ne moram ovo čitati.