Dokaze tražite? Adrijan ih je postavio.
Vidjeli smo mu dokaze, da smo nastali u 19. v. došli iz SAD. Jakih arg.
Na svim temama podforuma o religiji, vaša mora da bude zadnja.
A šta ti hoćeš da bude vaša, pa eto neka bude vaša.
Da ne govorim o ličnim vređanjima, ismevanju nesreća koje su baš zahvaljujući gramzibvosti kolevke vašeg kulta zadesile ove nesrećne predele.
Ti pričaš o mržnji, a upotrebljavao si nazive poput sabatamisti, da bi ti zadnji dio aludirao na nisti kao od satanisti.
Bar da si sakrio mržnju koju imaš prema nama.
ismevanju nesreća koje su baš zahvaljujući gramzibvosti kolevke vašeg kulta zadesile ove nesrećne predele.
Mi vam krivi za vašu nesreću, pa jeste bili bolji prije 150 godina i više? Niste, ajd malo čitaj Ljubomira Nenadovića, Dositeja, Njegoša, Borisa Dvornikovića, Petra I.
Mnogo će nam biti bo9lje ako se obratimo i postanemo scriptuloratori, nije nego.
Pa naravno da bi bilo bolje, vidi se čak i sada nivo protest. država.
Ponašate se kao da smo mi neznabošci kojima trebate da delite evanđelje i spasenje.
Pa šta si ti očekivao, da vas neko tapše po ramenu, a šta vi kao ne mislite da smo mi neznabošci.
Autoritet izvlačite iz pogrešnog i bukvalističkog tumačenja pisma, napdate Crkvu, optužujete je za sve nesreće koje su se dogodile na ovoj planeti. Hoćete dalje?
Čime si dokazao da mi pogrešno tumačimo Bibliju?
napdate Crkvu, optužujete je za sve nesreće koje su se dogodile na ovoj planeti.
Ako ta religija nije unaprijedila život nakon vijekova djelovanja, ko je onda kriv, da nisu advent.
Hoćete dalje? Pa ponašate se isto kao i vaš optadak džehovisti, koji samo čekaju da počne neka kriza i da se razmile i nude "spasenje".
Pa u ovim riječima se vidi tvoja mržnja prema nama i JS.
Naravno jer vam je i praksa i teorija suprotna njoj.
Nisam ti ja kriv što jedete svinjetinu itd.
Ne, gospodo, mi ne mrzimo.
To kažu i džihadisti.
Vi mrzite sve ostale koji ne prate vaš sinkretističkl kult. Da, da sinkretistički kult.
Kažeš da ne mrziš, a ovdje ti se vidi mržnja prema nama.
Još ste i bezobrazno počeli za sebe da tvrdite da ste navodni nalsdnici rane Crkve, a da smo mi ostali otpad.
A šta si očekivao, pa da ja mislim isto kao i ti bio tamo gdje sam bio.
A šta vi ne tvrdite isto ovo samo obrnuto?
Ne, gospodo. Osnivači vašeg kulta nisu bili Jevreji, nego anglosaksonci, gomile onih koji su pobegli iz Evrope, i to ne od Katoličke Crkve koju prezirete, nego od Anglikanske.
Pa eto šta je problem, što ti tvrdiš ovo, a problem je kada mi tvrdimo isto samo obrnuto.
Ko vam je kriv što obožaavte crkvu.
Samo zahvaljujući američkom liberalizmu i postojite i smatraju vas priznatom korporacijom, jednom od mnoštva.
Zahvaljujući Bogu postojimo.
Koliki i kakav je plod "reformacije" vidi se i po tome da se danas,
Mape su pokzale rod, pa čak i sada je bolji od vašeg, a dekadencija je u cijelom svijetu.
A prije je bila još veća razlika.
Više seksti i kultova nego ikada, i to baziranih na čemu? NA Svetom Pismu koje je kanonizovalo MISTIČNO TELO inkarniranog BOGA. Isusa svode ili na anđela, ili na iluziju, ili na hipika, i svi mašu biblijom. Sramota
I opet sve te organiz. su okupljenje oko zajedničkog morala, kod vas je hao bez obzira na malo organiz. jer vas većina nije okupljena oko Hrista, zato imate haos u državama od kriminala i korupcije, a negdje i ratova.